Serrco Shop

Met meer dan 25 jaar ervaring in professionele drankenkoeling is Serrco geen onbekende meer in de Nederlandse horeca. Ook in het buitenland wordt in toenemende mate gekozen voor producten van Serrco.

Serrco ontwikkelt voortdurend nieuwe producten, waarbij de samenwerking met onze klanten voorop staat. Betrouwbaarheid en duurzaamheid spelen hierbij een voorname rol. In productie ligt de nadruk op kwaliteit, efficiency en kostenbeheersing. Op deze manier zijn wij in staat een kwalitatief hoogwaardig product tegen een concurrerende prijs aan te bieden.

Wij streven in alle opzichten naar maximale klanttevredenheid, of het nu gaat om prijs, levertijd, aflevering op locatie of service. Onze flexibiliteit en betrokkenheid zijn hierbij van groot belang. Op deze website vind u een weergave van ons standaard assortiment. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere inlichtingen.

Wilt u een Serrco-koeling kopen

Het aanschaffen van Serrco fustenkoelkast, Combi-Line Flessenkoeling of Bierkoelers is een grote uitgave. Omwille van duurzaam ondernemen wilt u als ondernemer achteraf niet voor verassingen komen te staan. Dit is evenmin een wens van ons, daarom denken wij graag met u mee en voorzien wij u van professioneel advies omtrent de aanschaf. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor uw onderneming. Hiermee voorkomen wij onaangename verassingen achteraf.

Professioneel advies

Graag staan wij u bij met professioneel advies. Wij begeleiden u in uw keuze. Bij ons werkt ervaren en gespecialiseerd personeel wat onderhand alle mogelijke situaties al eens heeft behandeld. Wij begeleiden u met de koop en met de installatie van uw koeling. Staat de koeling die u wenst niet tussen ons aanbod? Dan kunnen wij deze altijd voor u bestellen. Dit tegen een vaste scherpe prijs, ook wel onze laagste prijs garantie..

Contact

Voor vragen betreffende ons assortiment en/of onze dienstverlening staat ons team met professionals altijd voor uw klaar. U kunt ons contacten door ons te bellen of door ons te e-mailen. Onder werktijden (9.00 tot 16.30) kunt u ons bereiken op 0528-820100 of e-mailen via info@horecajenp.nl. U kunt al onze producten altijd komen bekijken in onze vestiging in Hoogeveen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:30
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties