Bestekkasten

Ook voor een horeca bestekkast bent u bij horeca J&P aan het goede adres. Bestekkasten vallen bij ons onder horecameubilair. Wij hebben in ons assortiment zowel luxe beukenhouten bestekkasten als ook nieuwe stalen kasten. Naast standaard bestekkasten leveren wij ook servieskasten. Uitgevoerd in diverse maten en van verschillend materiaal. Bestekkasten met open-, glazendeuren en bestekkasten met dichte deuren.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

0 artikel(en)

Horeca Bestekkasten kopen?

Wilt u een horeca bestekkast kopen maar staat de bestekkast die u wenst niet vermeld in onze webwinkel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen alle bestekkasten aan u leveren. Tegen een altijd scherpe prijs. Ook wel onze laagste prijs garantie. Horeca J&P staat voor scherpe prijzen en voorziet haar klanten altijd van vakkundig advies. Voor uw beeldvorming kunnen bestekkasten ook eenvoudig in wanden worden weggewerkt of als losse elementen worden geplaatst. Voor meer informatie kunt u ons altijd contacten. Wij staan u graag te woord.

Laagste prijs garantie

Contact ons voor de mogelijkheden. Dit kan via de e-mail maar ook telefonisch staan wij u graag te woord. Ziet u in onze webshop een mooie bestekkast? Kom langs in onze showroom in Hoogeveen en laat u verassen door ons zeer diverse en grote aanbod. Staat de bestekkast die u wenst niet tussen ons aanbod in de webwinkel? Neem dan geheel vrijblijvend contact met op ons op. Wij kunnen ieder merk en model altijd voor u leveren tegen een vaste scherpe prijs. Onze laagste prijs garantie.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een bestekkast en wilt u die graag tegen een scherpe prijs geleverd hebben? Dan is Horeca J&P bij uitstek uw partner in deze zoektocht. Wij staan u zowel via de telefoon als via de e-mail graag te woord en voorzien u altijd van passend advies. Wilt u graag een persoonlijk gesprek dan nodigen wij u graag uit in onze showroom in Hoogeveen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:30
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties