Diversen

In deze categorie vind u diverse horeca producten zoals terrasheaters en buffettafels. Terrasheaters zijn een relatief kleine investering waardoor u na zonsondergang nog uren kan genieten van de gezelligheid op het anders te koude terras. U kunt met ons altijd een prettige packagedeal sluiten. Wanneer wij ook leverancier zijn van het bier en u ook de tapinstallatie bij ons heeft gehuurd, dan profiteert u van grote kortingen. Ga voor de combideals en vergoot uw korting op de toch a scherp geprijsde horecaproducten van Horeca J&P.

2 artikel(en)

Wilt u diverse horecaproducten kopen?

Wilt u diverse horecaproducten kopen? Dan bent u bij Horeca J&P aan het juiste adres. Staat het door u gewenste product niet op onze webwinkel? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij kunnen alle horecaproducten voor u bestellen tegen een altijd lage prijs.

Laagste prijs garantie

Bij ons geldt altijd een scherpe prijs, ook wel de laagste prijs garantie genoemd. Contacten kan via de e-mail maar ook telefonisch staan wij u graag te woord. U bent altijd van harte welkom om eens een kijkje te nemen in onze showroom in Hoogeveen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties