Café decoraties

Horeca J&P heeft ruim keuze uit diverse cafédecoraties. Wij hebben een uiteenlopende voorraad van zowel nieuwe- als gebruikte cafédecoraties. Hebben wij bepaalde cafédecoraties niet vermeld in onze webshop, contact ons hierover, dan kunnen wij altijd  alle cafédecoraties voor u bestellen tegen een scherpe prijs. Cafédecoraties dragen bij aan de eradiatie en aankleding van u café. Ze hebben elk een ander soort uitstraling en hebben daarmee invloed op het gevoel wat uw gasten ervaren als ze uw café betrekken.

Wat voor invloed hebben cafédecoraties

Bent u van plan om uw restaurant, café of bar op te vrolijken of bent u op zoek naar mooie cafédecoraties om uw onderneming een frisse en nieuwe uitstraling te geven? Dan bent u bij Horeca J&P aan het juiste adres. Cafédecoraties zijn er in allerlei soorten en maten. Neem gerust een kijkje in onze webwinkel of kom een keer kijken in onze showroom in Hoogeveen. Van klein tot groot cafédecoratiemateriaal, alles is verkrijgbaar bij Horeca J&P. Ziet u de cafédecoratie waarnaar u opzoek bent niet staan tussen ons aanbod in onze webshop? Contact ons en er bestellen de door u gewenste cafédecoratie graag voor u.

Wilt u cafédecoraties kopen?

Bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op. U kunt ons altijd bellen of  e-mailen via onze website. Wij staan u zowel telefonisch als per e-mail graag te woord.

Ruim aanbod aan cafédecoraties

Horeca J&P heeft een groot assortiment aan café decoraties en accessoires. Bezoek onze webwinkel of showroom. Laat u adviseren tijdens uw zoektocht. Twijfelt u over wat voor cafédecoraties bij uw onderneming passen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze en denken graag met u mee. Graag tot ziens bij Horeca J&P.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:30
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties