Stapelbedden

Als horecagroothandel leveren wij ook stapelbedden. Bent u op zoek naar praktische stapelbedden en zoekt u naar de ideale slaapgelegenheid? Dan helpen wij u bij Horeca J&P graag verder! Wij weten dat een goed gekozen bed belangrijk is omdat het staat voor een goede nachtrust.

Stapelbed 200x90

Stapelbed 200x90

€ 99,00

Stapelbed incl. matrassen

Stapelbed incl. matrassen

€ 150,00

2 artikel(en)

Het juiste stapelbed vinden

Wij leveren stapelbedden inclusief en exclusief bijbehorende comfortabele matrassen. Het is maar net wat u wenst. Bij Horeca J&P kan het exact zoals u het ons voorlegt. Wij geven u graag een persoonlijk advies op maat, bijvoorbeeld advies over de verschillende merken en type stapelbedden. Wij helpen u graag een goede keuze te maken en beschikken over een compleet assortiment voor de laagste prijs.

Niet in ons assortiment?

Hebben wij het stapelbed die u wenst niet in ons assortiment? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij kunnen altijd ieder merk en model voor u bestellen tegen een vaste lage prijs! Uiteraard zijn onze stapelbedden van de hoogste kwaliteit. U kunt ons altijd bereiken via onze website, via de e-mail (info@horecajenp.nl) of via te telefoon (+31 (0)528 820100).

Stapelbed kopen?

Bent u benieuw naar ons aanbod? Bezoek dan onze webwinkel en vergelijk onze producten. Of kom langs in onze showroom in Hoogeveen en laat u adviseren tijdens uw zoektocht. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze en denken met u mee.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:30
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties