Tafelbladen

Als horecagroothandel leveren wij ook tafelbladen. Deze leveren wij volledig op maat en helemaal naar uw smaak. Bent u op zoek naar duurzame horecatafelbladen? Dan helpen wij u bij Horeca J&P graag verder! Wij weten wat duurzaamheid in de horeca betekend. Daarom hebben wij in ons assortiment veel keuze uit duurzame en mooie tafelbladen. Voor iedere gelegenheid het perfecte tafelblad!

Antraciet

Classic Line ronde tafelbladen

€ 43,60

Wengé

Bolero vierkante tafelbladen

€ 36,85

Beuken

Bolero ronde tafelbladen

€ 36,85

Beton

Smartline vierkante tafelbladen

€ 89,05

Atacama kersenhout

Smartline ronde tafelbladen

€ 71,95

Tafelblad eikenhout diverse afmetingen

Tafelblad eikenhout diverse afmetingen

Neem contact op voor de prijs.

9 artikel(en)

Het juiste tafelblad vinden

Wij leveren allerlei soorten tafelbladen, zowel voor horecaondernemingen binnen en buiten.  Bent u opzoek naar het ideale tafelblad voor uw onderneming? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag een persoonlijk advies op maat, bijvoorbeeld welke merken en type tafelbladen horen bij verschillende bestedingen (bijvoorbeeld: binnen of buiten)

Wij helpen u graag een goede keuze te maken en beschikken over een compleet assortiment voor de laagste prijs!

Niet in ons assortiment?

Hebben wij het tafelblad die u wenst niet in ons assortiment? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij kunnen altijd ieder merk en model voor u bestellen tegen een vaste lage prijs! Uiteraard zijn onze tafelbladen van de hoogste kwaliteit. U kunt ons altijd bereiken via onze website, via de e-mail (info@horecajenp.nl) of via te telefoon (+31 (0)528 820100).

Tafelblad kopen?

Bent u benieuwd naar ons aanbod? Bezoek dan onze webwinkel of kom langs in onze showroom in Hoogeveen en laat u adviseren tijdens uw zoektocht. Wij helpen u met het maken van de juiste keuze en denken graag met u mee.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:30
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties