Terrasschotten

Bent u op zoek naar terrasschotten voor het terras van uw horecagelegenheid? Dan bent u bij Horeca J&P aan het juiste adres. Horeca J&P heeft een groot assortiment horeca terrasschotten. Elk soort terrasschot heeft een andere uitstraling en is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo hebben wij voor elke horecagelegenheid passende terrasschermen te koop. Het is belangrijk om voor terrasschotten te kiezen die passen bij uw terrasmeubilair en de stijl van uw horecagelegenheid. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Ons assortiment terrasschotten voor de horeca

Het assortiment terrasschotten van Horeca J&P bestaat uit vijf verschillende modellen. Elk model is verkrijgbaar in diverse groottes en met diverse materialen. Zo kunnen wij u garanderen dat wij een passend model voor elke horecagelegenheid hebben.

Terrasschermen Alkmaar

De terrasschermen Alkmaar hebben een moderne en simplistische uitstraling en passen bij elke horecagelegenheid. Het grote raam zorgt ervoor dat gasten die aan de rand van het terras zitten ook kunnen genieten van het uitzicht en bovendien uit de wind zitten, zodat het ook op koudere dagen mogelijk is om op het terras te zitten. Het is mogelijk om beide vakken van glas te laten voorzien, maar het is ook mogelijk om het onderste vak te voorzien van aluminium of composiet. Onze terrasschermen Alkmaar kunnen geleverd worden met een wit, zwart of antraciet frame. Andere RAL kleuren zijn mogelijk tegen een meerprijs.

Horeca terrasschermen kopen

Terrasschermen Utrecht

Onze terrasschermen Utrecht zijn niet volledig omlijst, waardoor ze uw terras een open en verwelkomende uitstraling geven. Ook dit model kan geleverd worden met een wit, zwart of antracietkleurig frame. Bent u op zoek naar een ander kleur frame? Een frame in een andere RAL kleur is mogelijk tegen een meerprijs. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Terrasschermen Rotterdam

De terrasschermen Rotterdam zijn uniek en geven het terras van uw horecagelegenheid onderscheidend vermogen. In tegenstelling tot de andere terrasschotten in ons assortiment bevatten de terrasschermen Rotterdam niet twee maar drie vakken, waardoor ze elk terras een luxe uitstraling geven. Het is mogelijk om het onderste vak te laten voorzien van gewoon glas, gesatineerd glas, aluminium of composiet. Welke optie u ook kiest, met de terrasschermen Rotterdam geeft u uw terras moeiteloos een chique doch toegankelijke uitstraling.

Terrasschermen Leeuwarden

De terrasschermen Leeuwarden hebben een klassieke uitstraling en zijn zeer geschikt voor de traditionelere horecagelegenheden, zoals bijvoorbeeld een bruin cafe of een eetcafe. Het bovenste raam van de terrasschermen Leeuwarden hebben ronde bovenkant waardoor ze ouderwetse gezelligheid en toegankelijkheid uitstralen. Het is mogelijk om de bovenkant en de onderkant te voorzien van glas, maar het is ook mogelijk om het onderste vak niet doorzichtig te maken. Net als onze andere terrasschotten is ook dit model verkrijgbaar in drie standaard RAL kleuren: wit, antraciet en zwart. Andere RAL kleuren zijn mogelijk tegen een meerprijs. Neem gerust contact op voor meer informatie.

goedkope terrasschermen

Ons assortiment terrasschotten bevat ook een budgetvariant. Ons budget terrasschot is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen. Deze terrasschotten bestaan uit een frame en gehard veiligheidsglas. Het raamwerk is gemaakt van aluminium en gepoedercoat. De goedkope terrasschotten zijn enkel verkrijgbaar in antraciet RAL 9008.

Terrasschermen met glas: de voordelen

Het assortiment terrasschotten van Horeca J&P bestaat enkel uit terrasschotten met minimaal één deel glas. Eén of meerdere delen glas zorgt ervoor dat uw terras een open en uitnodigende indruk maakt op alle passanten. Bovendien zorgt het glas ervoor dat de terrasschermen niet het uitzicht wegnemen zodat uw gasten uit de wind en in de zon onbezorgd kunnen genieten van de omgeving van uw horecagelegenheid.

Terrasschermen horeca prijzen

Wilt u terrasschotten kopen? Dan bent u bij Horeca J&P aan het juiste adres. De terrasschotten van Horeca J&P zijn niet alleen geschikt voor horecagelegenheden, ze kunnen ook uitstekend particulier gebruikt worden. De prijs van uw horeca terrasschermen zijn zeer afhankelijk van uw voorkeuren. In onze webshop kunt u eenvoudig uw bestelling geheel naar uw wensen samenstellen. Heeft u vragen over één of meerdere van onze producten, wilt u meer weten over ons bedrijf of twijfelt u over uw keuze? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.


Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:30
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties