Bestek

Een passend bestek voor iedere gelegenheid. Steak bestek voor een steak restaurant, buffet bestek voor buffet restaurant of hotel. Ook kunt u werpwerp bestekklein bestek en amuse bestek bij ons vinden. Verder heeft u de keuze uit budget bestekpremium bestek  en excellent bestek. Uiteraard bieden wij ook bestek toebehoren aan zodat het bestek handig en netjes opgeborgen kan worden. Bij Horeca J&P bestelt u alle soorten en maten bestek en biedt jarenlang plezier voor de professionele horecaomgeving maar ook voor de kleinere keuken thuis.

Wat moet u weten

U staat er misschien nooit bij stil maar er is groot verschil in kwaliteit als het om bestek gaat. Dit is vooral afhankelijk van de gebruikte metalen alsmede de uiteindelijke afwerking het bestek. Belangrijk voor uw groothoreca keuken is bijvoorbeeld dat tafelmessen en ander bestek niet continu hoeft te worden geslepen of te worden vernieuwd. Het liefst doet u met uw bestek minimaal 10 tot 15 jaar. Horeca J&P heeft uitstekende merken bestek en tafelmessen in assortiment waarmee u nog jaren kunt werken. Van onze budget series, tot aan onze excellent series – voor iedere gelegenheid en voor alle doeleinden: het perfecte bestek!

Bestek kopen?

Professionele bestek voor de horeca. Bij Horeca J&P vindt u het allemaal. Al ons bestek is gemaakt voor intensief gebruik voor in uw hotel, restaurant, kantine en café. Horeca J&P is specialist op dit gebied. Wij weten het belang van duurzame producten. Allen zijn gemaakt van hoogwaardig materialen en hebben een lange levensduur. Door veel ervaring adviseren wij onze klanten altijd kundig en helpen wij hun bij het maken van de juiste keuze. Van Horeca J&P mag u te allen tijde maatwerk verwachten. 24 uur per dag bent u welkom in onze webwinkel, hier kunt u al onze producten bekijken en vergelijken. Bij alle producten staat een omschrijving, foto’s en een prijs. Staat het product wat u wenst niet tussen ons aanbod? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen alle producten altijd voor u bestellen tegen een vaste lage prijs.

Meer weten over bestek van Horeca J&P

Voor vragen over ons assortiment en/of onze dienstverlening staat ons team altijd voor uw klaar. U kunt contacten door ons te bellen of door ons te e-mailen. Onder werktijden (9.00 tot 16.30) kunt u ons bereiken op 0528-820100 of e-mailen via info@horecajenp.nl. U kunt onze producten altijd komen bekijken in onze vestiging in Hoogeveen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:30
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties