Messen

Breed assortiment hoge kwaliteit messen. Hier vindt u koksmessen, paletmessenVictorinox messen en als u uw mes nog niet gevonden heeft, kunt u bij overige messen kijken. Ook bieden wij complete messensets zodat u in een keer klaar bent. Om de messen te steriliseren bieden wij een mes sterilisatiekast aan. Als u de messen veilig op wilt bergen en vervoeren, kunt u kiezen voor koksmessenkoffersmessenfoedralen of messenhouders.

Een groot assortiment

Een groot  assortiment van messen en messenaccessoires vindt u bij Horeca J&P. Zowel voor de professionele keuken als voor de hobbykeuken thuis. Al onze messen zijn zeer voordelig geprijsd en afkomstig van de beste merken. Wij hebben vaak leuke aanbiedingen waardoor u nog voordeliger uit bent! Onze messen zijn vervaardigd van sterk roestvrij staal en zijn in alle varianten te verkrijgen. Uiteraard kunt u bij ons ook allerlei handige hulpmiddelen bestellen om uw materiaal goed scherp te houden zoals een makkelijk hanteerbare messenslijper. U kunt ook bij ons terecht voor een complete kokskoffer. Horeca J&P is dé leverancier van professionele keukenmessen en alle accessoires die daarbij horen.

Grote expertise

Bij ons kunt u terecht voor vrijwel alles op het gebied van messen en messenaccessoires. Wij leveren alleen de beste merken en hebben grote expertise op dit gebied. Bent u geïnteresseerd in onze producten en bent u benieuwd naar ons aanbod, kijk dan gerust rond in onze webwinkel. 24 uur per dag kunt u daar terecht, hier kunt u al onze producten bekijken en vergelijken. Staat het product wat u wenst niet tussen ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen alle producten altijd voor u bestellen tegen een vaste lage prijs.

Messen en messenaccessoires kopen

Professionele messen en messenaccessoires, bij Horeca J&P vindt u ze allemaal. Al onze producten zijn gemaakt voor intensief gebruik voor in uw hotel, restaurant, kantine en café. Horeca J&P is specialist op dit gebied. Wij weten het belang van duurzame producten. Allen zijn gemaakt van hoogwaardig materialen en hebben daardoor een lange levensduur. Wij adviseren onze klanten vakkundig en helpen wij bij het maken van de juiste keuze. Van Horeca J&P mag u te allen tijde maatwerk verwachten.

Bestel eenvoudig online

Heeft u producten in onze groothandel gevonden die perfect passen bij uw onderneming? Dan bestelt u de gewenste producten heel eenvoudig online. U plaatst het product in uw winkelwagen, vult uw bestelgegevens in en plaatst de bestelling. U bent 24 uur per dag welkom in onze webwinkel, hier kunt u al onze producten bekijken en vergelijken. U kunt zowel eenvoudig bestellen en betalen.

Heeft u vragen, laat het ons weten

Voor vragen over ons assortiment en/of onze dienstverlening staat ons team altijd voor uw klaar. U kunt contacten door ons te bellen of door ons te e-mailen. Onder werktijden (9.00 tot 16.30) kunt u ons bereiken op 0528-820100 of e-mailen via info@horecajenp.nl. U kunt onze producten altijd komen bekijken in onze vestiging in Hoogeveen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:30
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties