Patisserie

Alles op het terrein van professionele patisserie is in de Horeca J&P webwinkel te verkrijgen. Alles voor de patisserie vindt u hier! Diverse bakvormen, figuurstekers en gasbranders voor in uw keuken. Van kwasten en slagroomapparaten tot spuitzakken en roosters en rekken. Horeca J&P heeft het allemaal voor een altijd lage prijs.

Patisserie kopen bij Horeca J&P

Marsepein uitrollen, een taart decoreren, een bodem blind bakken en een vulling recht strijken: allemaal een stuk makkelijker met het juiste bakgereedschap. Als u van bakken houdt bent u bekend met patisserie-afdeling van uw keuken. Horeca J&P verkoopt alle bakhulpmiddelen die u maar kunt bedenken. Om u te helpen bij het decoreren van uw taart heeft Horeca J&P bakgereedschap dat u tijd bespaart en het maken van een mooie taart tot een feest maakt. Om te beginnen heeft u een paletmes en een fondantroller nodig. Vervolgens gaat u aan de slag met de decoratie die uw taart uniek maakt. Een spuitzak met spuitmondjes in verschillende maten is dan geen overbodige luxe. Online bakgereedschap kopen? Dan bent u bij Horeca J&P aan het juiste adres.

Bestel eenvoudig online

Bij ons kunt u terecht voor vrijwel alles op het gebied van bakgereedschap. Wij leveren alleen de beste merken en hebben grote expertise op dit gebied. Bent u geïnteresseerd in onze producten en bent u benieuwd naar ons aanbod, kijk dan gerust rond in onze webwinkel. 24 uur per dag kunt u daar terecht, hier kunt u al onze producten bekijken en vergelijken. Staat het product wat u wenst niet tussen ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen alle producten altijd voor u bestellen tegen een vaste lage prijs. Heeft u producten in onze groothandel gevonden die perfect passen bij uw onderneming? Dan bestelt u de gewenste producten heel eenvoudig online. U plaatst het product in uw winkelwagen, vult uw bestelgegevens in en plaatst de bestelling. U bent 24 uur per dag welkom in onze webwinkel, hier kunt u al onze producten bekijken en vergelijken.

Heeft u vragen, laat het ons weten

Voor vragen over ons assortiment en/of onze dienstverlening staat ons team altijd voor uw klaar. U kunt contacten door ons te bellen of door ons te e-mailen. Onder werktijden (9.00 tot 16.30) kunt u ons bereiken op 0528-820100 of e-mailen via info@horecajenp.nl. U kunt onze producten altijd komen bekijken in onze vestiging in Hoogeveen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:30
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties