Spaarkas - Spaarkast

Een spaarkas (ook wel spaarkast genoemd) wordt veelal gebruikt in cafés, vriendenclubs, sportgelegenheden en verenigingen. Gasten die hier gebruik van willen maken kunnen wekelijks of maandelijks een klein bedrag sparen in deze kastjes. Uit dit totaalbedrag kan bijvoorbeeld jaarlijks een uitje worden georganiseerd. Het is een leuke manier om klanten te binden en terug te laten komen in uw horeca gelegenheid. Wij hebben spaarkassen in verschillende formaten zoals 25, 42, 50, 70 en 98 vaks. Deze zijn standaard uitgevoerd in een mooie zilveren kleur.

Spaarkast 25 vaks

Spaarkast 25 vaks

€ 240,00

Spaarkast 42 vaks

Spaarkast 42 vaks

€ 260,00

Spaarkast 50 vaks

Spaarkast 50 vaks

€ 280,00

Spaarkast 70 vaks

Spaarkast 70 vaks

€ 310,00

Spaarkast 98 vaks

Spaarkast 98 vaks

€ 375,00

5 artikel(en)

Spaarkas met muurbevestiging en voorzien van slot

De spaarkassen zijn beschikbaar voor bevestiging aan de muur. Er zitten 4 bevestigingspunten aan de achterkant. Hierdoor kunt u de spaarkast op een vaste, opvallende plek monteren. Zo kunnen de deelnemers er zelf voor zorgen dat ze hun afgesproken bijdrage aanleveren. De kasten zijn voorzien van 2 cilinderslotjes waarvan ieder een eigen sleutel. En groot voordeel van de spaarkastjes is dat ze zeer stevig zijn en hierdoor beschikken over een lange levensduur. Op alle spaarkastjes zit standaard een garantie van een jaar. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatief product dat lang meegaat!

Spaarkas / spaarkast kopen

Wilt u een spaarkast kopen? Wij hebben standaard alle spaarkassen op voorraad. Mocht u het product eerst willen bekijken dan kunt u gerust even langskomen in onze showroom. Wij hebben een showroommodel staan bij onze vestiging in Hoogeveen. Dankzij onze ruime voorraad heeft u de spaarkas vrijwel altijd snel in huis en kunt u deze ook bij ons afhalen. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:30
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties