Diepvrieseiland en koeleiland

Bent u op zoek naar een nieuw diepvries- of koeleiland? Dan bent u bij Horeca J&P aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in professionele koelapparatuur. Ons assortiment kent zowel diepvries- als koeleilanden. Wij staan u graag bij met professioneel advies en vakkundige begeleiding. Wij ondersteunen u dan ook tijdens het oriënteren en helpen u, indien gewenst, met het installeren en zelfs met het onderhouden van al uw horeca apparatuur.  

Diepvries-/ koeleiland Laval

Diepvries-/ koeleiland Laval 2

€ 4.787,00

Koeleiland Laval

Koeleiland Laval

€ 4.042,00

2 artikel(en)

Verschillende opstellingen

Onze diepvrieseilanden zijn op te stellen in verschillende combinaties. Door ingebruikname van schakelstukken (zogeheten kopstukken) voorkomt u dat uw klanten tegen een onafgewerkte zijkant van deze apparatuur aankijken. Door deze kopstukken te combineren kunt u zelf de gewenste opstelling kiezen. Zo bent u altijd in staat om alle gewenste opstellingen te verkrijgen. U kunt uw uitstraling en inrichting van uw onderneming naar eigen wens creëren. Horeca J&P levert alleen kwalitatief hoogstaande apparatuur. Allen met een duurzaam karakter en een professionele uitstraling.

Koelapparatuur kopen bij Horeca J&P

Horeca J&P is totaalleverancier van alle horeca apparatuur. U koopt bij ons voordelig uw diepvrieseiland. Bent u op zoek naar een professionele koeling? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u deskundig adviseren op het gebied van diepvrieseilanden maar ook op gebied van alle andere horeca- apparatuur en meubilair. Mocht u vragen hebben over een product of staat het door u gewenste product niet tussen ons aanbod? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen alle horeca- apparatuur en meubilair altijd voor u bestellen, tegen een vaste lage prijs. Ook wel onze vaste lage prijs garantie. Wij helpen u graag verder. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen onze medewerkers u altijd uitstekend informeren en adviseren.

Wilt u ons contacten? Dat kan!

U kan ons onder werktijden altijd bereiken op (0528) 820100 of ons e-mailen via info@horecajenp.nl. Daarnaast heten wij u graag welkom in onze showroom in Hoogeveen!

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:30
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties