Koelbuffetten

Als u een horecazaak heeft waarbij er veel gewerkt wordt met verschillende verse ingrediënten, heeft u een koelbuffet nodig. U kunt verse ingrediënten bewaren in de diverse gekoelde bakken van een koelbuffet, terwijl u uw maaltijd gemakkelijk en snel op het werkblad bereidt. Op deze manier kunt u uw verse ingrediënten gemakkelijk vers houden, maar hoeft u ook niet steeds naar de koelkast te lopen om de ingrediënten die u nodig heeft te pakken. Daarom is een koelbuffet voor een horecazaak de prefecte oplossing!

17 artikel(en)

Koop de juiste koelbuffet bij Horeca J&P

Horeca J&P biedt diverse merken en modellen aan. Zo vindt u in onze webwinkel koeltafels, maar ook flessenkoelers, achterwand barkoelers, display koelers met blinde- en glazendeuren met één deur, twee deuren of drie deuren. Afhankelijk van waar u uw de koeling voor wilt gebruiken, koopt u een buffet wat goed bij uw wensen, behoeften en eisen past. Laat u door ons personeel adviseren. Wij staan u graag te woord en helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Online bestellen en gemakkelijk thuis laten bezorgen

Als u eenmaal een product heeft gevonden dat u goed kunt gebruiken in uw horecazaak, kunt u dit product gemakkelijk online bestellen in onze webwinkel. Hier kunt u ook betalen en vervolgens het product thuis laten bezorgen. Bij Horeca J&P vind u niet alleen de voordeligste, maar ook de meest vooraanstaande merken. Bent u op zoek naar een bepaald merk en ziet u deze niet staan tussen ons aanbod? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen alle merken voor u bestellen. Altijd tegen een vaste lage prijs!

Contacten

Heeft u vragen over onze producten of dienstverlening en bent u benieuwd of wij daarin iets voor u kunnen betekenen? Ons personeel staat u graag te woord. U kunt ons onder werktijden (9.00 tot 16.30) bereiken op 0528 - 820100 of ons e-mailen via info@horecajenp.nl. Daarnaast heten wij u graag welkom in onze showroom in Hoogeveen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:30
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties