Koelkisten

Horeca J&P levert alleen koelkisten en diepvrieskisten van hoge kwaliteit met een klapdeksel of schuifdeksels. Wij hebben ze ook met glazendeksels en met bijzondere temperaturen. Wij hebben koelkisten om uw koelproducten bij +4°  te bewaren en diepvriezers om uw producten bij -18°/-20° op te slaan, of ijsconservatoren om uw schepijs op de juiste temperatuur te kunnen bewaren.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

0 artikel(en)

Goedkope koelkist kopen

Koelkisten zijn te leveren met glazen en dichte deksels, ook zijn er open varianten. Ideaal om allerlei etenswaren of dranken vers te bewaren. U kunt een koelkist automatisch laten ontdooien zodat u hem daarna weer eenvoudig schoon kunt maken. Bij Horeca J&P bieden wij professionele koelkisten in diverse afmetingen en uitvoeringen. Ontdooiing kan elektrisch of met heetgas. Horeca J&P is uw partner in horeca apparatuur. Heeft u goedkope gekoelde kisten nodig? Dan bent u bij Horeca J&P aan het goede adres. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van horeca apparatuur en horeca meubilair.

Bestellen en bezorgen

Als u eenmaal een product heeft gevonden dat u goed kunt gebruiken in uw horecazaak, kunt u dit product gemakkelijk online bestellen in onze webwinkel. Hier kunt u ook betalen en vervolgens het product thuis laten bezorgen. Bij Horeca J&P vind u niet alleen de voordeligste, maar ook de meest vooraanstaande merken. Bent u op zoek naar een bepaald merk en ziet u deze niet staan tussen ons aanbod? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen alle merken voor u bestellen. Altijd tegen een vaste lage prijs!

Contacten

Heeft u vragen over onze producten of dienstverlening en bent u benieuwd of wij daarin iets voor u kunnen betekenen? Ons personeel staat u graag te woord. U kunt ons onder werktijden (9.00 tot 16.30) bereiken op (0528) 820100 of ons e-mailen via info@horecajenp.nl. Daarnaast heten wij u graag welkom in onze showroom in Hoogeveen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:30
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties