Koelkisten

Horeca J&P levert alleen koelkisten en diepvrieskisten van hoge kwaliteit met een klapdeksel of schuifdeksels. Wij hebben ze ook met glazendeksels en met bijzondere temperaturen. Wij hebben koelkisten om uw koelproducten bij +4°  te bewaren en diepvriezers om uw producten bij -18°/-20° op te slaan, of ijsconservatoren om uw schepijs op de juiste temperatuur te kunnen bewaren.

Liebherr RVS koelkist 326L FT 3300

Liebherr RVS koelkist 326L FT3300

Neem contact op voor de prijs.

Liebherr RVS koelkist 334L FT3302

Liebherr RVS koelkist 334L FT3302

Neem contact op voor de prijs.

2 artikel(en)

Goedkope koelkist kopen

Koelkisten zijn te leveren met glazen en dichte deksels, ook zijn er open varianten. Ideaal om allerlei etenswaren of dranken vers te bewaren. U kunt een koelkist automatisch laten ontdooien zodat u hem daarna weer eenvoudig schoon kunt maken. Bij Horeca J&P bieden wij professionele koelkisten in diverse afmetingen en uitvoeringen. Ontdooiing kan elektrisch of met heetgas. Horeca J&P is uw partner in horeca apparatuur. Heeft u goedkope gekoelde kisten nodig? Dan bent u bij Horeca J&P aan het goede adres. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van horeca apparatuur en horeca meubilair.

Bestellen en bezorgen

Als u eenmaal een product heeft gevonden dat u goed kunt gebruiken in uw horecazaak, kunt u dit product gemakkelijk online bestellen in onze webwinkel. Hier kunt u ook betalen en vervolgens het product thuis laten bezorgen. Bij Horeca J&P vind u niet alleen de voordeligste, maar ook de meest vooraanstaande merken. Bent u op zoek naar een bepaald merk en ziet u deze niet staan tussen ons aanbod? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen alle merken voor u bestellen. Altijd tegen een vaste lage prijs!

Contacten

Heeft u vragen over onze producten of dienstverlening en bent u benieuwd of wij daarin iets voor u kunnen betekenen? Ons personeel staat u graag te woord. U kunt ons onder werktijden (9.00 tot 16.30) bereiken op (0528) 820100 of ons e-mailen via info@horecajenp.nl. Daarnaast heten wij u graag welkom in onze showroom in Hoogeveen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:30
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties