Schepijsvitrines

Roomijs is in Nederland een populair product. In Nederland wordt veel roomijs gegeten en het aantal dat per jaar wordt geconsumeerd neemt toe. Een goed signaal voor de horeca, want het blijkt dus interessant te zijn om roomijs te verkopen. Om het ijs op een perfecte manier te presenteren zijn er ijsvitrines. Bij Horeca J&P vindt u de mooiste en scherp geprijsde modellen.

Framec Schepijsvitrines J7 EXTRA

Framec Schepijsvitrines J7 EXTRA

€ 2.629,00

Framec Schepijsvitrine Rumba

Framec Schepijsvitrine Rumba

€ 4.999,00

3 artikel(en)

Verkopen en behouden

Voor de verkoop van schepijs is een ijsvitrine goed geschikt. In elke ijssalon kunt u ze vinden. Behalve voor een goede presentatie van het room ijs, zorgen ze ook voor het bewaren ervan. Dit laatste is belangrijk want roomijs bederft snel. De enige remedie hiertegen is zorgen voor een goede hygiëne en het hanteren van de juiste lage temperaturen. Dit doet u door een schepijsvitrine aan te schaffen. Hierdoor krijgen bacteriën praktisch geen kans en daarmee waarborgt u de kwaliteit van uw roomijs.

De schepijsvitrines van Horeca J&P

Bij Horeca J&P geeft u een laagste prijs garantie. Bij elk model vindt u een productomschrijving en specificaties. Elk item in onze webwinkel is voorzien van duidelijke foto’s. U kunt 24 uur per dag terecht in onze webwinkel. U bent zowel daar als in onze showroom in Hoogeveen altijd van harte welkom! Bent u benieuwd naar onze schepijsvitrines en wilt u graag meer informatie over een product? Neem dan gerust contact met ons op. Horeca J&P heeft meer dan 25 jaar ervaring als horeca groothandel. Wij bieden u graag mooie producten aan, wij geven u graag goede service en bieden al onze producten aan tegen scherpe prijzen.

Schepijsvitrine kopen bij Horeca J&P

Als u eenmaal het model heeft gevonden welke u goed kunt gebruiken in uw ijssalon, dan kunt u dit product gemakkelijk online bestellen in onze webwinkel. Hier kunt u ook eenvoudig betalen en vervolgens het product thuis laten bezorgen. Bent u op zoek naar een bepaald merk en ziet u deze niet staan tussen ons aanbod? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen alle producten voor u bestellen!

Contact

Voor vragen betreffende ons assortiment en/of onze dienstverlening, staat ons team met professionals altijd voor uw klaar. U kunt ons contacten door ons te bellen of door ons te e-mailen. Onder werktijden (9.00 tot 16.30) kunt u ons bereiken op (0528) 820100 of e-mailen via info@horecajenp.nl. U kunt de vitrines altijd bekijken in onze vestiging in Hoogeveen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties