Vrieskisten

Met het kopen van een vrieskist haalt u de meest traditionele vorm vriezer in huis. Dankzij de extra brede vorm heeft een diepvrieskist de meeste inhoud om grote hoeveelheden etenswaren in te vriezen. Met energiezuinige diepvrieskisten kunt u door de jaren heen flink veel geld besparen. Bekijk het aanbod van Horeca J&P in onze webwinkel. Staat het gewenste model niet tussen ons aanbod? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen alle merken en modellen vrieskisten altijd voor u bestellen. Dit doen wij voor een altijd lage prijs. Wij geven u de laagste prijs garantie.

Duurzaamheid en kwaliteit

Wat hebben onze vrieskisten met elkaar gemeen? Bij ons zijn ze altijd van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn ze voorzien van duurzame- en milieuvriendelijke koeltechniek. Hierdoor zijn al onze vrieskisten energiezuinig en hebben ze, qua onderhoud en gebruik, een duurzaam karakter. Bent u op zoek naar de beste kwaliteit voor de aantrekkelijkste prijs, dan is Horeca J&P uw ideale partner. Of het nou gaat om modellen met dichte-, glazen- of dubbele deuren met of zonder display. Compacte of grote koelsystemen? Horeca J&P heeft een groot assortiment en helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Vrieskast kopen bij Horeca J&P

Net als ander groot apparatuur voor uw horecakeuken, is het belangrijk dat u de juiste vriessystemen in huis hebt. Bij alle vrieskisten die wij aanbieden in onze webwinkel vindt u een beschrijving met alle specificaties, goede foto’s en natuurlijk de prijs. Bekijk gerust ons assortiment aan vrieskisten en bestel eenvoudig via onze webwinkel.

Contact

Voor vragen betreffende ons assortiment en/of onze dienstverlening, dan staat ons team met professionals altijd voor uw klaar. U kunt ons contacten door ons te bellen of door ons te e-mailen. Onder werktijden (9.00 tot 16.30) kunt u ons bereiken op (0528) 820100 of e-mailen via info@horecajenp.nl. U kunt al onze producten altijd komen bekijken in onze vestiging in Hoogeveen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:30
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties