Wijnklimaatkasten

Als horecagroothandel is Horeca J&P dé leverancier voor wijnklimaatkasten. Onze wijnklimaatkasten zijn voorzien van moderne technologie. Zo is de temperatuur gemakkelijk in te stellen. De kasten zijn uitgevoerd in RVS, hout of in aluminium. De perfecte oplossingen voor het gekoeld en in display stallen van u aanbod aan voortreffelijke wijnen

Wijnkoeling 11, 27 of 47 flessen

Wijnkoeling 11, 28 of 48 flessen

€ 143,65

Wijnkoeling 11 flessen

Wijnkoeling 11 flessen

€ 143,65

Wijnkoeling 27 flessen

Wijnkoeling 28 flessen

€ 186,15

Wijnkoeling 47 flessen

Wijnkoeling 48 flessen

€ 279,65

Dual Zone Wijnkoeling 92 flessen

Dual Zone Wijnkoeling

€ 725,00

6 artikel(en)

Duurzaam ondernemen

Wanneer u als horecaondernemer bespaard op uw wijnkoelers en kiest voor modellen met dunne wanden met slechte isolatie, dan kiest u voor onnodige energieverliezen. Onze wijnklimaatkasten regelen ook de luchtvochtigheid, ze kunnen zowel koelen als verwarmen. Ze zijn allemaal geselecteerd op hun functionele en duurzame karakter. Ze passen perfect bij de duurzame ondernemer en bieden een voordelige prijs kwaliteit verhouding.

Optimale kwaliteit!

Als horecaondernemer weet u hoe belangrijk het is dat de kwaliteit van uw voedsel én uw dranken in orde zijn. Voor een optimale kwaliteit bewaard u de te schenken dranken op de juiste temperatuur. Een wijnklimaatkast is hiervoor de oplossing! U bewaart uw wijnen onder optimale omstandigheden. Bezoek onze webwinkel, hier zijn al onze producten voorzien van specificaties, duidelijke foto’s met een scherpe prijs. Wij hebben vaak aantrekkelijke aanbiedingen! In onze webwinkel kunt u gemakkelijk onze producten bekijken en met elkaar vergelijken. Staat het door u gewenste product niet tussen ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op, wij kunnen alle merken en modellen altijd voor u bestellen. Dit doen wij altijd met de best mogelijke prijs, ook wel onze laagste prijs garantie!

Meer dan 25 jaar ervaring!

Horeca J&P heeft meer dan 25 jaar ervaring in het leveren, installeren en onderhouden van allerhande horeca-apparatuur en -meubilair. Van installeren tot onderhouden, onze expertise gaat ver. Zodoende kunnen wij al uw vragen goed beantwoorden. Elke dag staat ons team van vakmensen u graag te woord. Naast verkopen hebben wij als specialist ook een adviserende functie.

Contact

Voor vragen betreffende ons assortiment en/of onze dienstverlening, dan staat ons team met professionals altijd voor uw klaar. U kunt ons contacten door ons te bellen of door ons te e-mailen. Onder werktijden (9.00 tot 16.30) kunt u ons bereiken op (0528) 820100 of e-mailen via info@horecajenp.nl. U kunt al onze producten altijd komen bekijken in onze vestiging in Hoogeveen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:30
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties