Goedkope RVS spoeltafels - B-lijn

In onze webshop bieden wij goedkope RVS spoeltafels aan. Deze B-lijn omvat standaarduitvoeringen RVS spoeltafels van uitstekende kwaliteit die wij u aanbieden tegen scherpe prijzen. Wilt u ook een goedkope RVS spoeltafel kopen? Dan is ons assortiment B-lijn wellicht een goede keuze. Wij hebben spoeltafels met en zonder onderschappen in onze webshop beschikbaar. Wilt u liever een spoeltafel met dubbele spoelbak? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of hulp nodig bij uw bestelling? Dan staan wij u graag te woord.

RVS Spoeltafel met 1 grote spoelbak

RVS Spoeltafel met 1 grote spoelbak

€ 305,00

RVS Spoeltafel met 1 spoelbak

RVS Spoeltafel met 1 spoelbak

€ 335,00

RVS Spoeltafel met 2 spoelbakken

RVS Spoeltafel met 2 spoelbakken

€ 450,00

Spoelmengkraan

Spoelmengkraan

€ 61,00

Voorspoeldouche

Voorspoeldouche

€ 220,00

10 artikel(en)

RVS spoeltafels goedkoop aanschaffen

Uitstekende kwaliteit in standaardafmetingen is de omschrijving die het beste bij onze goedkope RVS spoeltafels past. Onze spoeltafels uit de B-lijn zijn geschikt voor elke horecakeuken, ziekenhuizen en andere medische instellingen. Hygiëne is erg belangrijk en een RVS spoeltafel kopen is dan een uitermate geschikt idee. Schoonmaken van deze roestvrijstalen spoeltafels is namelijk erg gemakkelijk dankzij het gladde oppervlak van het tafelblad. De onderhoudsvriendelijke spoeltafels zijn tevens HACCP gekeurd en kunt u direct in gebruik nemen. Dankzij het moderne karakter van deze modellen passen ze in elke keuken. De goedkope RVS spoeltafels zijn alleen verkrijgbaar in standaardafmetingen. Doordat deze spoeltafels enkel in de standaardafmetingen leverbaar zijn, kunnen wij deze tegen de scherpe groothandelprijzen aanbieden. Op deze manier profiteert u van mooie prijzen en heeft u snel een RVS spoeltafel goedkoop besteld! Omdat de goedkope RVS spoeltafels enorm in prijs verschillen ten opzichte van de A-lijn, zijn deze goedkope RVS spoeltafels een uitstekende investering voor de beginnende ondernemer.

Goedkope RVS spoeltafel

Verschillende modellen goedkope spoeltafels

Werktafels met spoelbakken zijn erg handig in de horeca, waar bijvoorbeeld continu glazen uitgespoeld dienen te worden. Deze RVS spoeltafels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo hebben we ze in ons assortiment met enkele spoelbakken, maar ook dubbele spoelbakken bieden wij goedkoop te koop aan. Dankzij hun moderne uitstraling vallen ze direct op en zijn ze makkelijk te integreren in elke horecakeuken. In onze webshop vindt u verschillende uitvoeringen van spoeltafels:

  • RVS spoeltafels met een grote spoelbak
  • spoeltafels met één spoelbak en werkblad
  • dubbele spoelbakken in de tafel
  • spoeltafels met onderschap

Daarnaast hebben we in onze B-lijn assortiment RVS handsfree wasbakken met kniebediening, spoelmengkranen en voorspoeldouches beschikbaar. Ook bij deze producten profiteert u van de voordelige prijzen.

RVS spoeltafel goedkoop kopen bij Horeca J&P

Goedkope spoeltafels van RVS koop je bij Horeca J&P. Bij ons profiteert u van een hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen. En wanneer u voor meer dan € 50,- bij ons bestelt, bezorgen wij de bestelling gratis. In onze webshop vindt u daarnaast nog een groot scala aan roestvrijstalen producten. Denk bijvoorbeeld aan RVS werktafels, RVS meubilair, RVS aanvoertafels, RVS afvoertafels en RVS hakblokken. Heeft u vragen over de aanschaf van goedkope RVS spoeltafels of wenst u meer informatie over een product, dan neemt u contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:30
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties