Dubbele RVS spoeltafels

Bent u op zoek naar een dubbele RVS spoeltafel voor een professionele keuken? Dubbele RVS spoeltafels kopen doet u bij Horeca J&P. Horeca J&P is al meer dan 25 jaar een totaalleverancier op het gebied van horeca. Wij hanteren groothandelsprijzen, waardoor u alle benodigdheden van uw horecaonderneming voordelig en snel bij ons kunt bestellen. Wij hebben een ruim assortiment dubbele RVS spoeltafels voor elk soort horecakeuken, zodat wij voor elke situatie een passende oplossing kunnen bieden. Heeft u vragen over één of meerdere van onze dubbele RVS spoeltafels of twijfelt u over uw keuze en bent u op zoek naar advies? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers geven u graag meer informatie en advies over onze producten.

Afwasbak dubbel

Afwasbak dubbel

€ 593,10

RVS Spoeltafel met 2 spoelbakken

RVS Spoeltafel met 2 spoelbakken

€ 450,00

RVS Spoeltafel 2400x600x900

RVS Spoeltafel 2400x600x900

€ 692,10

RVS Spoeltafel 1800x600x900

RVS Spoeltafel 1800x600x900

€ 566,10

RVS Spoeltafel 1000x600x900

RVS Spoeltafel 1000x600x900

€ 359,10

10 artikel(en)

Over onze dubbele RVS spoeltafels

Dubbele RVS spoeltafels bestellen doet u bij Horeca J&P. Onze dubbele RVS spoeltafels zijn speciaal ontworpen voor de horeca en de foodindustrie. Ze zijn zeer geschikt voor horecakeukens en grootkeukens in andere instellingen, zoals ziekenhuizen en andere verzorgingstehuizen. Ze zijn bestand tegen intensief gebruik, hebben een lange levensduur en zijn onmisbaar in elke spoelkeuken. Wilt u de efficiëntie in uw spoelkeuken verbeteren? Door te kiezen voor een dubbele RVS spoeltafel kan het werk sneller worden uitgevoerd en heeft u meer werkruimte. Wij helpen u graag met het kiezen van een passende RVS spoeltafel.

Waarom RVS

De wet stelt hoge eisen aan veiligheid en hygiëne in horecakeukens en grootkeukens. Om deze veiligheid en hygiëne te kunnen waarborgen is het daarom aan te raden om gebruik te maken van sterk, solide en groefvrij keukenmeubilair met een lange levensduur. Keukenmeubilair gemaakt van RVS, zoals een dubbele RVS spoeltafel, voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne. RVS heeft als voordeel dat het niet roest en bestand is tegen warmte, vet, vuil, agressieve schoonmaakmiddelen en zuren. RVS is daarnaast nagenoeg onverwoestbaar en 100% recyclebaar, waardoor u jarenlang onbezorgd gebruik kunt maken van milieuvriendelijk RVS keukenmeubilair. Het laatste, maar zeker niet het minst belangrijke voordeel van RVS is het feit dat RVS zeer makkelijk schoon te maken is. Het oppervlak van RVS is vrij van groeven en scherpe knikken, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is en er nergens etensresten achterblijven.

Over Horeca J&P

Met meer dan 25 jaar ervaring is Horeca J&P een ervaren speler in de horecabranche. Bij ons vindt u alles voor uw horecaonderneming. Zo kunt u bij ons terecht voor professionele horeca apparatuur, maar vindt u ook kleingoed en en RVS kranen terug in ons assortiment. Ons brede en diepe assortiment zorgt ervoor dat alle vormen van horeca, van een snackbar tot een vijfsterrenrestaurant en van een ziekenhuiskeuken tot een catering, bij ons terecht kunnen. Al onze producten zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop en omdat wij 90% van de producten op voorraad hebben kunnen wij uw bestelling in de meeste gevallen zeer snel leveren. Voor meer informatie en advies over een dubbele RVS spoeltafel kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Een dubbele RVS spoeltafel kopen bij Horeca J&P

Wilt u de efficiëntie binnen uw bedrijf verbeteren en een dubbele RVS spoeltafel aan uw horecakeuken toevoegen? Dan bent u bij Horeca J&P aan het juiste adres. Bij Horeca J&P vindt u een uitgebreid assortiment RVS spoeltafels. Ons diepe assortiment zorgt ervoor dat wij voor elke horecakeuken een passende spoeltafel hebben. U kunt uw dubbele RVS spoeltafel bestellen in onze webshop, zodat u in alle rust een spoeltafel kunt uitzoeken die helemaal aansluit op uw situatie. Heeft u vragen over onze dubbele RVS spoeltafels, bent u op zoek naar advies of wilt u meer weten over een ander product? Dan kunt u uiteraard gewoon contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:30
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties