RVS spoeltafels met schuifdeuren

Bent u op zoek naar een sterke, praktische spoeltafel met voldoende opbergruimte? Dan is een RVS spoeltafel iets voor u. Een RVS spoeltafel met schuifdeuren is onmisbaar in elke horecakeuken en/of grootkeuken. Het RVS zorgt ervoor dat u alles op hygiënische wijze kunt afspoelen en dankzij de schuifdeuren kunt u alle materialen die nodig zijn in de spoelkeuken netjes opbergen. Wilt u een RVS spoeltafel met schuifdeuren kopen? Dan bent u bij Horeca J&P aan het juiste adres. Voor elk soort keuken hebben wij een passende RVS spoeltafel met schuifdeuren. Heeft u vragen over onze spoeltafels of twijfelt u over uw keuze? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies.

2 artikel(en)

Over onze RVS spoeltafels met schuifdeuren

RVS spoeltafels met schuifdeuren kopen doet u bij Horeca J&P. De RVS spoeltafels in ons assortiment zijn zeer geschikt voor horecakeukens, de spoelkeukens van professionele horecaondernemingen en grootkeukens, maar kunnen ook uitstekend ingezet worden in andere ruimtes waar voedsel wordt verwerkt, zoals een slagerij of een bakkerij. De RVS spoeltafels in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en hebben een stevige constructie. Ze zijn bestand tegen intensief gebruik en zorgen er bovendien voor dat u alle materialen die in de spoelkeuken of de spoelhoek gebruikt worden direct bij de hand heeft en netjes op kunt bergen. Een RVS spoeltafel met schuifdeuren is onmisbaar in elke professionele spoelkeuken, grootkeuken en horecakeuken.

De voordelen van RVS

Net als de rest van de horecakeuken moet ook de spoelkeuken of de spoelhoek aan strenge eisen voldoen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Om aan deze eisen te voldoen moet er gebruik worden gemaakt van materialen die gemakkelijk schoongemaakt kunnen worden, veilig en betrouwbaar zijn en weinig tot geen onderhoud behoeven, zoals RVS. RVS heeft veel voordelen:

  • RVS is goed bestand tegen warmte, zuren, vocht, vuil, vet en agressieve schoonmaakmiddelen
  • RVS is onverwoestbaar. Spoeltafels gemaakt van RVS gaat jarenlang mee, waardoor het een duurzame en verstandige investering is
  • RVS heeft een glad, groefvrij oppervlak, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is
  • De RVS spoeltafels met schuifdeuren zijn vrij van diepe groeven en knikken. Hierdoor is het materiaal makkelijk schoon te maken en blijven er nergens etensresten achter
  • RVS is 100% recyclebaar en is daarom een zeer milieuvriendelijk product

Het gemak van schuifdeuren

Om al het servies, bestek, glaswerk en keukengerei goed schoon te krijgen is een professionele spoelkeuken van groot belang. Voordat de vaat in een vaatwaskorf door de professionele vaatwasser gaat, wordt het afgespoeld op een RVS spoeltafel. Het goed schoonmaken van het bestek, glaswerk, keukengerei en servies kan echter soms best lastig zijn. Daarom zijn er in elke spoelkeuken een aantal hulpmiddelen aanwezig, zoals glazenspoelborstels, doekjes en schoonmaakmiddelen. Wilt u uw spoelkeuken netjes en overzichtelijk houden? Dan is voldoende opbergruimte van groot belang. Door te kiezen voor een RVS spoeltafel met schuifdeuren heeft u alle belangrijke hulpmiddelen direct bij de hand en kunnen ze, als ze niet gebruikt worden, netjes opgeruimd worden. Met een RVS spoeltafel met schuifdeuren blijft uw spoelkeuken netjes en overzichtelijk.

Over Horeca J&P

Wilt u een RVS spoeltafel met schuifdeuren bestellen? Dan bent u bij Horeca J&P aan het juiste adres. Horeca J&P is een ervaren speler in de horecabranche. Wij zijn een totaalleverancier voor allerlei soorten horeca en grootkeuken. Onze ruime assortiment bevat alles voor een succesvolle horecaonderneming, van horeca meubilair tot koelapparatuur. Naast RVS spoeltafels met schuifdeuren vindt u bij ons onder andere RVS aanvoertafels, RVS afvoertafels en RVS kranen. Tevens kunt u bij ons terecht voor professioneel horeca apparatuur en kleingoed. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij u uitgebreid adviseren en informeren over al onze producten. Heeft u vragen over onze RVS spoeltafels met schuifdeuren? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

RVS spoeltafels met schuifdeuren bestellen bij Horeca J&P

Sterk meubilair is belangrijk, zeker in de keuken. Het zorgt ervoor dat het personeel in de horecakeuken veilig aan het werk kan en dat uw professionele keuken jarenlang meekan. Door te kiezen voor keukenmeubilair van Horeca J&P kiest u voor sterk meubilair van hoge kwaliteit. Onze RVS spoeltafels hebben een lange levensduur en zijn onmisbaar in elke horecakeuken. Wilt u een RVS spoeltafel met schuifdeuren bestellen? Dan bent u bij Horeca J&P aan het juiste adres. Het ruime assortiment van Horeca J&P bevat een passende RVS spoeltafel voor elke situatie. Heeft u vragen over onze producten, bent u op zoek naar advies of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:30
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties