RVS werktafel met schuifdeuren

Een RVS werktafel met schuifdeuren is onmisbaar in elke horecakeuken. Ze bieden extra werkruimte, zodat u de heerlijkste gerechten kunt bereiden, én zorgen ervoor dat u allerlei belangrijke keukengereedschappen en/of andere -benodigdheden direct bij de hand heeft. Daarnaast kunt u dankzij een RVS werktafel met schuifdeuren alle keukengereedschappen en apparatuur gemakkelijk opruimen. Bij Horeca J&P vindt u RVS werktafels met schuifdeuren in allerlei soorten en afmetingen. Zo hebben wij voor elke keuken een passende RVS werktafel.

RVS Werktafel met opstaande rand

RVS Werktafel met opstaande rand

€ 1.163,00

RVS Werktafel zonder opstaande rand

RVS Werktafel zonder opstaande rand

€ 1.117,00

RVS Trespa Werktafel

RVS Trespa Werktafel

Neem contact op voor de prijs.

12 artikel(en)

Over onze RVS werktafels met schuifdeuren

In een horecakeuken kan het soms een drukte van jewelste zijn. Als het hele restaurant vol zit is het belangrijk dat er voldoende ruimte is om alle bestelde gerechten te bereiden. Door een aantal RVS werktafels in de keuken te plaatsen is er naast kookruimte ook voldoende ruimte om de gerechten te garneren en koude gerechten te bereiden. Een RVS werktafel met schuifdeuren heeft als bijkomend voordeel dat belangrijke keukengereedschappen en keukenmachines dichtbij opgeslagen kunnen worden, zodat deze altijd direct bij de hand hebt. Met een aantal RVS werktafels met schuifdeuren wordt de werkruimte in uw keuken uitgebreid en kan er aanzienlijk efficiënter gewerkt worden.

De voordelen van RVS

Horecakeukens moeten aan strenge eisen voldoen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Om ervoor te zorgen dat de horecakeuken aan al deze eisen voldoet, wordt er vaak gekozen voor RVS. RVS kent veel voordelen ten opzichte van andere materialen:

  • RVS is gemakkelijk schoon te maken, omdat het een glad oppervlak zonder groeven heeft
  • RVS roest niet
  • RVS is duurzaam. Het is onverwoestbaar materiaal dat jarenlang meegaat en nagenoeg niet slijt
  • Omdat RVS nagenoeg niet slijt, is het een waardevolle investering
  • RVS is hittebestendig en bestand tegen vuil, vocht en zuren
  • Gerechten bereiden op RVS is niet nadelig voor de smaak van de gerechten
  • RVS is vrij van scherpe groeven en knikken, waardoor er geen vuil en etensresten achter kunnen blijven

Door gebruik te maken van RVS voldoet uw horecakeuken aan alle wettelijke eisen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid en kunt u jarenlang genieten van een luxe, onverwoestbare keuken. Ook een RVS werktafel toevoegen aan uw keuken? Een RVS werktafel met schuifdeuren bestellen doet u eenvoudig in onze webshop.

Een RVS werktafel met schuifdeuren, onmisbaar in elke horecakeuken

De RVS werktafels met schuifdeuren zijn onmisbaar in elke professionele keuken. Niet alleen zorgen deze RVS werktafels voor veel extra werkruimte, ze brengen ook veel opbergruimte met zich mee. Dankzij de schuifdeuren kunnen alle keukenspullen bovendien netjes achter een deurtje worden geplaatst en kunnen ze razendsnel tevoorschijn worden gehaald. RVS werktafels met schuifdeuren zijn verkrijgbaar in allerlei afmetingen, zodat er voor elke keuken een passende werktafel is. Twijfelt u welke RVS werktafel met schuifdeuren de juiste keuze is voor uw horecakeuken? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en professioneel advies.

Over Horeca J&P

Met meer dan 25 jaar ervaring is Horeca J&P een ervaren speler in de horecabranche. Bij ons vindt u alles voor uw horecaonderneming. Niet alleen horecaondernemingen zoals restaurants, café’s, hotels en brasserieën kunnen bij ons terecht, ook zorginstellingen, kerken, scholen, bedrijfskantines en gemeenschapshuizen vinden bij ons alle benodigdheden voor hun situatie. Zo bevat ons brede assortiment een diep aanbod aan horeca apparatuur en horeca meubilair, kunt u bij ons terecht voor koelapparatuur en kleingoed en vindt u in ons RVS assortiment naast RVS werktafels ook RVS spoeltafels, RVS regaalwagens en RVS sanitair. Al onze producten zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop en omdat wij 90% van de producten op voorraad hebben kunnen wij uw bestelling in de meeste gevallen zeer snel leveren. Wij zijn u graag van dienst.

Een RVS werktafel met schuifdeuren kopen bij Horeca J&P

Wilt u een RVS werktafel met schuifdeuren kopen? Dan bent u bij Horeca J&P aan het juiste adres. Op onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment RVS werktafels en kunt u uw RVS werktafel met schuifdeuren online bestellen. Bent u op zoek naar advies, heeft u vragen over onze producten of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.


Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:30
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties