RVS werktafels met laden

Bent u op zoek naar een RVS werktafel met voldoende opbergruimte voor uw horecakeuken, slagerij of een andere ruimte waar voedsel wordt verwerkt? Dan bent u bij Horeca J&P aan het juiste adres. Horeca J&P heeft jarenlange ervaring in de horecabranche. Bij ons vindt u sterke RVS werktafels met laden die in elke keuken passen. Al onze RVS werktafels met laden hebben een RVS werkblad van hoge kwaliteit. Heeft u vragen over onze producten of bent u op zoek naar advies? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij staan u graag te woord.

RVS Werktafel zonder opstaande rand

RVS Werktafel zonder opstaande rand

€ 1.117,00

RVS Werktafel met opstaande rand

RVS Werktafel met opstaande rand

€ 1.163,00

RVS Trespa Werktafel

RVS Trespa Werktafel

Neem contact op voor de prijs.

RVS Ladenblok

RVS Ladenblok

€ 495,00

4 artikel(en)

Over onze RVS werktafels met laden

RVS werktafels met laden kopen doet u bij Horeca J&P. Onze RVS werktafels met laden zijn speciaal ontworpen voor de horeca en de foodindustrie. Ze zijn van hoge kwaliteit en hebben een stevige constructie. De extra opbergruimte in de vorm van laden zorgt er bovendien voor dat u diverse keukengereedschappen en andere benodigdheden altijd bij de hand hebt en gemakkelijk op kunt ruimen. De RVS werktafels met laden zijn sterk, hebben een lange levensduur en zijn een onmisbaar item in elke slagerij en/of horecakeuken.

Waarom RVS

Een horecakeuken moet aan strenge eisen voldoen op het gebied van hygiëne. Daarom moet er bij het inrichten van de keuken gebruik worden gemaakt van materialen die gemakkelijk schoongemaakt kunnen worden en gemakkelijk te onderhouden zijn, zoals RVS. Het gebruik van RVS kent veel voordelen:

  • RVS heeft een glad oppervlak, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is
  • RVS keukenmeubilair is vrij van scherpe groeven en knikken, waardoor het materiaal makkelijk schoon te houden is en er geen etensresten en dergelijke achterblijven
  • RVS is onverwoestbaar. Keukenmeubilair gemaakt van RVS gaat jarenlang mee, waardoor het een duurzame en verstandige investering is
  • RVS is goed bestand tegen warmte en zuren
  • RVS heeft geen enkele invloed op de smaak en geur van de bereidde gerechten, in tegenstelling tot andere materialen, zoals hout

RVS is onmisbaar in elke professionele horecakeuken en andere ruimte waar voedsel wordt verwerkt. Door te kiezen voor een RVS werktafel met laden kiest u niet alleen voor sterk en hygiënisch keukenmeubilair, maar profiteert u bovendien ook van handige opbergruimte.

Het gemak van laden

In een horecakeuken vindt u allerlei keukengereedschap. Dit keukengereedschap moet een goede plek krijgen in de keuken en daar is veel opbergruimte voor nodig. Opbergruimte is beschikbaar in de vorm van RVS Meubilair zoals kasten en voorraadrekken, maar sommige gereedschappen heeft u het liefst op de plaats waar ze het meest gebruikt worden. Door een RVS werktafel met laden te kopen heeft u de belangrijkste gereedschappen direct bij de hand en kunnen alle werkzaamheden in de keuken nog efficiënter worden uitgevoerd, zodat alle gasten zo kort mogelijk op hun eten moeten wachten.

Over Horeca J&P

Horeca J&P is een ervaren speler in de horecabranche. Wij zijn een totaalleverancier voor cafés, restaurants, hotels, zorginstellingen, kantines, kerken, scholen en gemeenschapshuizen. Onze ruime assortiment bevat alles voor een succesvolle horecaonderneming. Naast RVS werktafels met laden vindt u bij ons RVS afzuigkappen, RVS wandhangkasten en RVS hakblokken. Tevens kunt u bij ons terecht voor onder andere biertapinstallaties en koelapparatuur. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij u uitgebreid adviseren en informeren over al onze producten. Heeft u vragen over onze RVS werktafels met lades? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

RVS werktafel met laden kopen

Wilt u een RVS werktafel met lades kopen? Een RVS werktafel met lades combineert het beste van twee werelden, namelijk een sterke werktafel en voldoende opbergruimte. Een RVS werktafel met lades bestellen doet u bij Horeca J&P. Ons ruime assortiment bevat RVS werktafels in allerlei vormen en maten, zodat wij voor elke situatie een passende werktafel kunnen leveren. Heeft u vragen over onze RVS werktafels met lades of bent u op zoek naar advies? Wij helpen u graag.

Contact, informatie en advies

Wilt u één of meerdere RVS werktafels met laden toevoegen aan uw horecakeuken? Dan bent u bij Horeca J&P aan het juiste adres. Bij Horeca J&P vindt u een uitgebreid assortiment RVS werktafels en kunt u uw RVS werktafel met laden online bestellen. Heeft u vragen over onze RVS werktafels met lades, wilt u meer weten over een ander product of bent u op zoek naar advies? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:30
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties