Betaalmogelijkheden bij Horeca J&P

iDeal betaling

Bij Horeca J&P kunt u eenvoudig betalen middels iDeal. De verwerking van uw betaling wordt verricht door Sisow. Als u een online betaling heeft gedaan, dan kan het zijn dat deze betaling wordt afgehandeld door Payment Service Provider Sisow. Er staat dan na uw betaling Sisow op uw bankafschrift. Dit betekent dat Sisow verantwoordelijk is voor de afhandeling van uw online betaling.

Is mijn online betaling veilig?

Als u een transactie via Sisow verricht, kunt u er van uit gaan dat deze op verschillende manieren beveiligd is. Sisow dient zich als Payment Service Provider aan strenge regels te houden die betrekking hebben op o.a. de veiligheid van transactieverkeer.

Vooruitbetalen per bank

U kunt ervoor kiezen om het totaalbedrag via een overschrijving over te maken aan Horeca J&P. U dient dan zelfstandig de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. Wanneer u deze betaalmethode kiest, dan krijgt u alle betaalgegevens per e-mail aangeleverd. Voor een betaling die vooruit per bank geschiedt betaalt u niks extra.

Vooruitbetalen is een veilige manier van betalen die geen extra kosten met zich meebrengt. Wel zal het bedrag 1 tot enkele dagen onderweg zijn voordat het bij Horeca J&P wordt bijgeschreven. Dit kan een vertraging opleveren in de levertijd van uw bestelling. Zodra de betaling binnen is, ontvangt u hiervan een bevestiging en wordt diezelfde dag uw bestelling in behandeling genomen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties