Betaalmogelijkheden bij Horeca J&P

iDeal betaling

Bij Horeca J&P kunt u eenvoudig betalen middels iDeal. De verwerking van uw betaling wordt verricht door Sisow. Als u een online betaling heeft gedaan, dan kan het zijn dat deze betaling wordt afgehandeld door Payment Service Provider Sisow. Er staat dan na uw betaling Sisow op uw bankafschrift. Dit betekent dat Sisow verantwoordelijk is voor de afhandeling van uw online betaling.

Is mijn online betaling veilig?

Als u een transactie via Sisow verricht, kunt u er van uit gaan dat deze op verschillende manieren beveiligd is. Sisow dient zich als Payment Service Provider aan strenge regels te houden die betrekking hebben op o.a. de veiligheid van transactieverkeer.

Vooruitbetalen per bank

U kunt ervoor kiezen om het totaalbedrag via een overschrijving over te maken aan Horeca J&P. U dient dan zelfstandig de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. Wanneer u deze betaalmethode kiest, dan krijgt u alle betaalgegevens per e-mail aangeleverd. Voor een betaling die vooruit per bank geschiedt betaalt u niks extra.

Vooruitbetalen is een veilige manier van betalen die geen extra kosten met zich meebrengt. Wel zal het bedrag 1 tot enkele dagen onderweg zijn voordat het bij Horeca J&P wordt bijgeschreven. Dit kan een vertraging opleveren in de levertijd van uw bestelling. Zodra de betaling binnen is, ontvangt u hiervan een bevestiging en wordt diezelfde dag uw bestelling in behandeling genomen.

Levering onder rembours

Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de eventuele transport- en rembourskosten rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt.

Bij de meeste bestellingen van Horeca J&P wordt telefonisch contact met u opgenomen voor het maken van een afleverafspraak. U dient het bedrag contant te voldoen aan de chauffeur.  In sommige gevallen is het mogelijk aan de deur te pinnen. Wanneer dit het geval is, zal dit telefonisch aan u worden meegedeeld.

 

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:30
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties