Tapinstallatie

Van een kleine biertap voor privégebruik tot de uitgebreide tapinstallaties voor professioneel gebruik, Horeca J&P heeft het voor u in huis. Onze installaties zorgen bij elke gelegenheid voor heerlijk gekoeld bier, omdat ze allen zijn voorzien van een temperatuurregelaar. Ook leveren wij fusten bier van bekende merken direct uit voorraad. Onze bier technische dienst staat voor u klaar om u te helpen met het vinden van de tapinstallatie die geheel voldoet aan uw wensen.

Plaatsing biertapinstallaties

Plaatsing biertapinstallaties

Neem contact op voor de prijs.

Partypomp bajonet

Partypomp bajonet

€ 150,00

Partypomp schuif

Partypomp schuif

€ 150,00

Fireman shot Dispenser - 2 flessen

Fireman shot Dispenser - 2 flessen

€ 375,00

Heineken Blade biertap

Heineken Blade Biertap

€ 275,00

5 artikel(en)

Eigen tapinstallatie voor het allerlekkerste bier naar eigen keuze

Onze professionele biertap is een tapinstallatie waar u het lekkerste bier uit tapt, omdat het u helemaal vrij staat te kiezen voor het merk en soort bier. Zo kunt u bijvoorbeeld uw professionele biertap gebruiken om bier van de brouwerij uit uw directe omgeving te tappen. Het is een prima investering voor evenementen, festivals en horecagelegenheden, omdat u juist door die vrijheid in de keuze van het bier een voordelige prijs kunt bedingen bij de diverse bierbrouwerijen. Dit voordeel geldt natuurlijk niet alleen voor de grote horecaondernemingen, ook de kleine kroeg op de hoek of de plaatselijke sportvereniging profiteert van het rendement van een tapinstallatie.

Vers getapt bier voor iedere smaak

Onze tapinstallaties zijn geschikt voor praktisch alle bekende merken bier. Wij hebben een groot assortiment fusten op voorraad van vele verschillende bekende biermerken. Let wel op bij de aanschaf van een fust bier of deze kan worden aangesloten op uw biertap. Dit is afhankelijk van de fustkoppeling van het biermerk. Niet ieder biermerk gebruikt namelijk dezelfde koppeling. Er wordt bijvoorbeeld onderscheid gemaakt tussen een schuif of bajonet koppeling. Onze bier technische dienst staat tot uw beschikking uw tapinstallatie compleet ingericht bij u af te leveren. U kunt direct uw eigen favoriete biertje tappen.

Eigen tapinstallatie kopen? Wij adviseren u graag!

Horeca J&P heeft een eigen bier technische dienst om u te adviseren zodat u voor een tapinstallatie kiest waar u gegarandeerd tevreden over zult zijn en jarenlang plezier aan zult beleven. Wij helpen u graag bij al uw vragen en zijn gespecialiseerd in het plaatsen van uw professionele tapinstallatie. Mocht er onverhoopt een storing of probleem aan uw tapinstallatie voorkomen, dan kunt u uiteraard bij onze bier technische dienst snel terecht.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties