RVS spoeltafels

Op zoek naar een RVS spoeltafel voor uw horecakeuken? Dan zit u bij Horeca J&P goed. Bij ons kunt u rvs spoeltafels kopen in verschillende uitvoeringen. Spoeltafel met onderschap, zonder bodemschappen, met of zonder schuifdeuren, met kranen, stortgoten en demontabele spoeltafels vindt u terug in ons assortiment. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor losse onderdelen en heeft u vragen? Dan staan we graag voor u klaar.

RVS spoeltafels voor de horeca

De spoeltafels van RVS die u terugvindt in ons assortiment zijn van hoogwaardige kwaliteit en uitermate geschikt voor de spoelkeukens in de horeca, maar ook bijvoorbeeld in ziekenhuizen en andere medische instellingen waar hygiëne erg belangrijk is zijn deze rvs spoeltafels onmisbaar. Bij ons vindt u naast de RVS spoeltafels A lijn tevens goedkope RVS spoeltafels: de B-lijn. Het grote verschil tussen deze twee lijnen is de prijs.

RVS spoeltafel

A-lijn RVS Spoeltafels

Binnen de A-lijn van de roestvrijstalen spoeltafels, is veel mogelijk. Vrijwel alle afmetingen zijn mogelijk en de spoeltafels worden speciaal voor u op maat gemaakt. Tevens zijn de modellen ook met kraangat te verkrijgen. De kwaliteit van de spoeltafels is uitermate hoogwaardig. De spoeltafels zijn dan ook goedgekeurd volgens HACCP regels en direct in gebruik te nemen.

B-lijn spoeltafels RVS

Net als de A-lijn zijn de RVS spoeltafels uit de B-lijn van hoogwaardige kwaliteit. Door het gladde oppervlak van de tafels, is het schoonmaken ervan een kleinigheid. De modellen in deze lijn zijn helaas niet in alle afmetingen beschikbaar. Door de standaardafmetingen groot in te kopen, kunnen wij u deze modellen tegen een zeer scherpe prijs aanbieden.

Verschillende uitvoeringen

In de horeca is spoelen erg belangrijk. De glazen worden keer na keer schoongespoeld en een RVS spoeltafel kopen is dan geen overbodige luxe. In ons assortiment vindt u naast RVS spoeltafels met een enkele spoelbak, ook dubbele spoelbakken. Daarnaast zijn er spoeltafels rvs met bodemschappen, zodat u de spullen die u bij het spoelen nodig hebt, direct bij de hand hebt. Uiteraard zijn er tevens modellen beschikbaar met schuifdeuren, zodat de keuken er altijd netjes opgeruimd uitziet. Doordat het roestvrijstaal materiaal goed schoon te maken is, blijft de hygiëne ook gewaarborgd in uw spoelkeuken. Om uw horeca keuken compleet te maken bieden wij ook andere RVS meubels aan. Zo kunt u bij ons onder andere ook terecht voor RVS aanvoertafels, RVS rekken en serveerwagens en RVS werkbladen.

RVS Spoeltafels kopen bij Horeca J&P

Voor spoeltafels RVS bent u bij Horeca J&P aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 25 jaar totaalleverancier met groothandelprijzen. Ook RVS spoeltafels kopen doet u in onze webshop voordelig en snel. En de bestelling wordt al vanaf € 50,- bij u gratis bezorgd door heel Nederland (eilanden uitgezonderd). Mocht de bestelling niet geheel naar wens zijn, dan kunt uiteraard contact met onze klantenservice opnemen.