RVS Tapbladen

Voor bijna elke fraai vormgegeven bar is Horeca J&P in staat om een tapblad te vervaardigen volgens klant specifieke eisen. De tapbladen die wij leveren kunnen worden voorzien van een bierspoelbak met standpijp, een glazenafzet met rooster, een lektreef met rooster, een onderspoelkraan en een gat voor uw bierpomp

RVS Spoelbak

RVS Spoelbak

€ 292,00

RVS Glazenblad

RVS Glazenblad

€ 169,00

RVS Tapblad

RVS Tapblad

€ 198,00

RVS Glazenspoelblad

RVS Glazenspoelblad

€ 598,00

Franke spoeltapblad klein

RVS Spoeltapblad kleine spoelbak

€ 598,00

RVS Spoeltapblad

RVS Spoeltapblad

€ 598,00

RVS Lekbak

RVS Lekbak

€ 27,00

Inbouw lekblad met afvoer

Inbouw lekblad met afvoer

€ 75,00

Standpijp

Standpijp zonder kelk

€ 25,00

Afvoerplug met stopdop

Afvoerplug met stopdop

€ 12,50

Afvoerplug

Afvoerplug

€ 10,00

Afvoerplug haaks

Afvoerplug haaks

€ 15,00

RVS Afdekplaat 12 cm

RVS Afdekplaat 12 cm

€ 10,00

15 artikel(en)

RVS tapbladen kopen bij Horeca J&P

Wij proberen als horeca handelsonderneming onze klanten altijd van de beste spullen te voorzien. Dat geldt ook voor de producten in deze categorie. Het gaat om belangrijke producten voor de keuken die uw horecakeuken voorzien van een strakke uitstraling. Onze RVS tapbladen hebben een duurzaam karakter en zijn allemaal op een hoogwaardige manier geproduceerd.

Online shoppen voor de laagste prijs!

U kunt op ieder moment bij ons terecht in onze webwinkel. Hier kunt u een bestelling eenvoudig plaatsen en betalen. Uw voordeel is dat u altijd van de laagste prijs geniet en dat u de bestelling snel in huis heeft. Daarnaast bent u van harte welkom om onze producten te komen bekijken in onze showroom in Hoogeveen. Staat het door u gewenste product niet tussen ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op, wij kunnen alle producten altijd voor u bestellen.

Meer dan 25 jaar ervaring

Horeca J&P heeft meer dan 25 jaar ervaring in het leveren, installeren en onderhouden van allerhande horeca-apparatuur en -meubilair. Van installeren tot onderhouden, onze expertise gaat ver. Zodoende kunnen wij al uw vragen goed beantwoorden. Elke dag staat ons team van vakmensen u graag te woord.

Contact ons

Voor vragen betreffende ons assortiment en/of onze dienstverlening staat ons team met professionals altijd voor uw klaar. U kunt ons contacten door ons te bellen of door ons te e-mailen. Onder werktijden (9.00 tot 16.30) kunt u ons bereiken op 0528-820100 of e-mailen via info@horecajenp.nl. U kunt al onze producten altijd komen bekijken in onze vestiging in Hoogeveen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:30
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties