IJsblokjesmachines

IJsblokjesmachines en Horeca J&P gaan goed samen. De lekkerste drankjes worden nóg lekkerder door een paar ijsblokjes. Wanneer schalen met vlees, vis of andere voedingsmiddelen, koel moeten blijven, wordt dit meestal gedaan in combinatie met ijsblokjes. Hoe kan dit anders bereikt worden dan met een ijsblokjesmachine? Vooral als er grote hoeveelheid moeten worden gemaakt. Daarom is een ijsblokjesmaker de prefecte oplossing! Wie wil nou niet snel en eenvoudig grote aantallen ijsblokjes maken?

Santos ijsvergruizer

Santos ijsvergruizer CF604

€ 891,65

Polar ijsblokjesmachine 20kg

Polar ijsblokjesmachine 11kg T315

€ 203,15

Polar IJsblokjesmachine 15kg

Polar IJsblokjesmachine 15kg G620

€ 254,15

Polar ijsblokjesmachine 20kg

Polar ijsblokjesmachine 20kg T316

€ 509,15

Gamko Wessamat ijsblokjes vergruizer

Gamko Wessamat ijsblokjes vergruizer

Neem contact op voor de prijs.

18 artikel(en)

Wat kan een ijsblokmachine doen voor uw organisatie

Bent u horecaondernemer en wilt u beschikken over een degelijke ijsblokjesmachine? Dan kunt u bij Horeca J&P kiezen uit verschillende merken en modellen. Wat deze ijsblokjesmakers gemeen hebben, is dat ze van hoge kwaliteit zijn. Een groot verschil is de capaciteit, wat belangrijk is om mee te nemen in uw uiteindelijke beslissing bij de aanschaf. Het kan zijn dat u de machine in een grote professionele horecakeuken wilt plaatsen of juist achter de bar. Bij Horeca J&P vind u niet alleen de voordeligste, maar ook de meest vooraanstaande merken.

IJsblokjesmachine kopen bij Horeca J&P

Bent u van plan een ijsblokjesmachine aan te schaffen? Dan bent u bij Horeca J&P aan het goede adres. Laat u door ons informeren. Er zijn veel verschillende soorten ijsbokjesmachines. Hierdoor is het belangrijk is dat u de ijsblokjesmachine aanschaft die aan uw wensen voldoet. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Bent u op zoek naar een bepaald merk en ziet u deze niet staan tussen ons aanbod? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen alle merken voor u bestellen. Altijd tegen een vaste lage prijs!

Contact

Heeft u vragen over onze producten of dienstverlening en bent u benieuwd of wij daarin iets voor u kunnen betekenen? Ons personeel staat u graag te woord. U kunt ons onder werktijden (9.00 tot 16.30) bereiken op (0528) 820100 of ons e-mailen via info@horecajenp.nl. Daarnaast heten wij u graag welkom in onze showroom in Hoogeveen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties