Gebaksvitrines

In een bakkerij of patisserie, maar zeker ook in een lunchroom en een koffie- of theeshop mag een gebaksvitrine eigenlijk niet ontbreken. Het presenteren van gebak in een vitrine werkt zoveel beter dan een fotootje op een menukaart. Het is een gegeven dat u rendement zult halen uit het investeren in een professionele gebaksvitrine. 

Stijlvolle RVS gebaksvitrine

Stijlvolle RVS gebaksvitrine GD881

€ 1.903,15

Polar displaykast 220ltr

Polar displaykast 220ltr CD239

€ 1.537,65

Opzetkoelvitrine Model KATRIN

Polar opzetkoelvitrine

€ 462,40

Polar gekoelde vitrine

Polar gekoelde vitrine

€ 696,15

9 artikel(en)

Veel verschillende soorten

Gebaksvitrines zijn er in veel soorten en maten. Er zijn hoge, vrijstaande modellen die op de vloer geplaatst worden, maar ook kleinere vitrines voor plaatsing op de toonbank of op een tafel. Er zijn vierkant en ronde modellen. Vitrines op pootjes of op wielen, met vaste of roterende plateaus.

Maak de juiste keuze

Belangrijk bij de keuze voor een gebaksvitrine is de temperatuur waarop u de producten wil presenteren. Een ijstaart moet natuurlijk kouder staan dan een vruchtengebakje. Ook is belangrijk hoeveel gebak u wilt laten zien. Welke omzet verwacht u en hoeveel voorraad heeft u? Allemaal belangrijke zaken om vooraf in beeld te hebben. Als u de juiste keuze maakt weet u ook zeker dat uw gebaksvitrine winst verhogend zal werken. Horeca J&P heeft meer dan 25 jaar ervaring. Heeft u vragen over ons aanbod of heeft u interesse in een vitrine die niet op onze site staat? Neem dan gerust contact met ons op! Wij kunnen alle merken en ieder model voor u bestellen tegen een vaste lage prijs.

Wilt u een gebaksvitrine kopen?

Dan bent u bij Horeca J&P aan het goede adres. Wij hebben veel modellen in ons assortiment en tevens op voorraad. Contact ons en laat u adviseren. Twijfelt u over merk of model? Dan helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze.  

Wilt u ons contacten? Dan kan!

Heeft u vragen over ons assortiment en bent u benieuwd of wij daarin iets voor u kunnen betekenen? Ons personeel staat u graag te woord met vakkundig advies. U kunt ons onder werktijden bereiken op (0528) 820100 of ons e-mailen via info@horecajenp.nl. Daarnaast heten wij u graag welkom in onze showroom in Hoogeveen!

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties