Koelwagens

Horeca J&P is gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van koelaanhangers, wilt u een koelaanhanger kopen? Dan kunnen wij u hier mee van dienst zijn. Door meer dan 25 jaar ervaring in het verhuren en verkopen van koelaanhangers kunnen wij u op juiste wijze adviseren welke aanhanger u het beste kunt kopen of huren. Wij hebben altijd alle modellen op voorraad. Indien gewenst kunt u deze altijd komen bekijken in onze showroom in Hoogeveen.

Isopolar Koelaanhangwagen Klein

Isopolar Koelaanhangwagen Klein

Neem contact op voor de prijs.

Isopolar Koelaanhangwagen Middel

Isopolar Koelaanhangwagen Middel

Neem contact op voor de prijs.

Isopolar Koelaanhangwagen Groot

Isopolar Koelaanhangwagen Groot

Neem contact op voor de prijs.

3 artikel(en)

Over onze koelwagens

Al onze koelaanhangwagens zijn voorzien van een robuuste constructie. Ze zijn eenvoudig te bedienen, blijven op een constante temperatuur en hebben een lange levensduur. U kunt ze laden, oplopend van klein (éénasser) tot groot (dubbelasser) met een respectievelijk laadvermogen van: 1350kg tot wel 2200kg . De standaard kleur is hoogglans wit. Alle andere kleuren zijn tegen meerprijs* beschikbaar.

* zie meer informatie bij productdetails

Beschikbare opties

Wij leveren drie formaten koelaanhangwagens. Van klein, middel tot groot. Wij kunnen deze voorzien van traanplaat bekleding aan de zijkanten en op de bodem. We kunnen ze voorzien van stootrubbers aan de achterkant en met gaten in de bodem ten behoeve van bierleidingen. De levertijd bedraagt ongeveer 3 tot 4 maanden. Onze koelaanhangwagens zijn voorzien van speciale koeldeursluitingen. Allen met degelijk hang en sluitwerk zodat u ze goed kan sluiten en deze veilig op slot kan. U kunt de aanhangwagens van steunpoten voorzien om de koelaanhangwagen stabiel op zijn plaats te zetten. Hierdoor vergoot u tevens het laadvermogen van 2200kg naar 6000kg!

Koelaanhangwagen kopen

Als u eenmaal het model heeft gevonden welke u goed kunt gebruiken in uw horecazaak of voor uw evenement, dan kunt u dit product gemakkelijk online bestellen in onze webwinkel. Hier kunt u ook betalen en vervolgens het product thuis laten bezorgen. Bent u op zoek naar een bepaald merk en ziet u deze niet staan tussen ons aanbod? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen veel voor u bestellen. Altijd tegen een vaste lage prijs.

Contact

Voor al uw vragen betreffende ons assortiment en onze dienstverlening, staat ons team altijd voor uw klaar. Kunnen wij u ergens mee helpen of heeft u vragen over onze producten, onze dienstverlening en bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Dan kunt u ons contacten door ons te bellen of te e-mailen. Onder werktijden (9.00 tot 16.30) kunt u ons bereiken op (0528) 820100 of ons e-mailen via info@horecajenp.nl. U kunt de koelwagens altijd bekijken in onze vestiging in Hoogeveen

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties