RVS werktafel

RVS werktafels zijn van groot belang voor de keukens in de horeca. Op deze roestvrijstalen werktafels maakt u de lekkerste gerechten klaar. Ook een RVS werktafel kopen voor uw horecagelegenheid? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide assortiment. Wij hebben verschillende modellen beschikbaar met open bodem schappen, gesloten bodem schappen en zonder schappen aan de onderkant. Welk model het meest geschikt is voor uw keuken hangt van de situatie af. Heeft u hulp nodig bij uw bestelling? Dan helpen we u graag verder!

A lijn werktafel of goedkope werktafel

Horeca J&P maakt het RVS werktafels kopen erg eenvoudig. Dankzij het brede assortiment is er altijd wel een geschikte werktafel van RVS voor u aanwezig. Bij ons heeft u de keuze uit een A lijn roestvrijstalen werktafels en een goedkope lijn werktafels.

A lijn RVS werktafels

Het grote voordeel van de RVS werktafels van de A lijn is dat deze in meerdere afmetingen en uitvoeringen leverbaar zijn. Deze werktafels van rvs worden veelal voor u op maat gemaakt. Vanwege de ruime keuze ligt de prijs wat hoger dan de prijs van de goedkope werktafels.

RVS werktafel

Goedkope lijn RVS werktafels

De werktafels uit de goedkope lijn zijn verkrijgbaar in standaardmaten en modellen. Deze werktafels worden machinaal gemaakt en zijn daarom niet op maat leverbaar. Een groot voordeel van deze lijn is dat het goedkope RVS werktafels van hoge kwaliteit zijn. We kunnen deze werktafels groot inkopen in de standaardafmetingen en ze daarom tegen een scherpe prijs aanbieden. Uiteraard is de kwaliteit uitstekend en wijkt deze niet af van de A lijn.

Ruim aanbod RVS werktafels

rvs werktafels zijn een onmisbaar product in de horecakeukens. Niet alleen zijn deze tafels van hoge kwaliteit en gaan ze lang mee. Ook is het roestvrijstaal makkelijk te reinigen en hebben ze een nette en professionele uitstraling. Bij Horeca J&P vindt u een ruim assortiment RVS werktafels. Verschillende modellen zijn bij ons verkrijgbaar in meerdere afmetingen:

  • werktafel met bodemschap
  • RVS werktafel zonder bodemschap
  • werktafel met half bodemschap
  • werktafels van rvs met 2 open bodemschappen
  • RVS werktafel met schuifdeuren
  • werktafels met opstaande rand
  • demontabele werktafels
  • slagerijtafels met polyethyleen
  • RVS Trespa werktafels

In sommige gevallen kan een werktafel met bodemschap erg handig zijn. U kunt hier bijvoorbeeld hoge pannen op zetten. Heeft u wat meer ruimte nodig voor kleinere pannen? Dan is het ook mogelijk een werktafel met twee onderschappen te kopen. Het voordeel van een rvs werktafel kopen zonder schuifdeuren, is dat alles makkelijk te pakken is en u geen last heeft van openstaande deurtjes waar tegenaan gelopen wordt in de hectiek van de horecakeuken. Vanuit hygiënisch oogpunt kan er uiteraard ook gekozen worden voor een werktafel met schuifdeuren. Bijkomend voordeel is dat het achter de deuren netjes opgeruimd staat. Daarnaast hebben wij rvs werktafels te koop met opstaande rand of spatrand, demontabele of inklapbare werktafels en speciale slagerijtafels met polyethyleen. Tevens kunt u bij ons RVS Trespa werktafels kopen. Deze werktafels, afgewerkt met Trespa, een kunststof plaatmateriaal met natuurlijke ingrediënten, geven de keuken net wat meer allure. Daarnaast is het Trespa opgebouwd uit verschillende lagen en heeft het een harde en ondoordringbare toplaag.

RVS werktafels kopen bij Horeca J&P

Bij ons vindt u altijd wel een werktafel van RVS dat bij u en uw grootkeuken past. RVS werktafels kopen doet u dan ook bij Horeca J&P. Ons ruime assortiment, scherpe prijzen en de snelle levering maken de aanschaf van een werktafel van rvs voor uw horecakeuken erg eenvoudig. Daarnaast nog op zoek naar een RVS spoeltafel, afzuigkappen van RVS of ander roestvrijstaal meubilair? Ook deze vindt u terug in onze webshop. Heeft u nog vragen of kunt u wel deskundig advies gebruiken voordat u overgaat tot aanschaf van een rvs werktafel? Dan staan onze medewerkers u graag te woord.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:30
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties