Horeca verhuur in Drenthe en omstreken

Organiseert u een evenement of een groot feest in Drenthe en bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan voorzien van alle benodigdheden op het gebied van horeca? Horeca J&P is hét adres voor horeca verhuur in Drenthe. De Horeca J&P Evenementen Service heeft jarenlange ervaring en helpt u graag met de organisatie van uw evenement. U kunt bij ons terecht voor het totale plaatje. Wij verzorgen alle soorten horecaverhuur in Drenthe, maar u kunt ook bij ons terecht wanneer u een evenement in OverijsselGroningen of Friesland  heeft. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw evenement of feest een succes wordt!

Horeca meubilair verhuur

Het meubilair op een evenement bepaalt voor het grootste gedeelte de uitstraling van uw evenement of feest. Een feest of evenement dat plaatsvindt in de buitenlucht vraagt hierbij om een andere aanpak dan een evenement dat binnen plaatsvindt. Om van uw evenement een onvergetelijk succes te maken is het van groot belang dat het meubilair aansluit op de gelegenheid. Het brede assortiment van Horeca J&P meubilairverhuur bevat meubilair voor elke gelegenheid, zodat uw evenement een goede uitstraling krijgt. Horeca J&P is hét adres voor alle horecaverhuur in Drenthe. Daarom kunt u ook voor de aankleding van uw evenement of feest bij ons terecht. Met onze aankleding geeft u uw feest of evenement binnen een handomdraai de gewenste uitstraling.

Horeca verhuur in Drenthe

verhuur horeca apparatuur in Drenthe

Een ander essentieel onderdeel om van uw evenement een succes te maken is het eten en drinken. Als het eten en drinken op uw evenement niet in orde is, kan dat gevolgen hebben voor het verloop van het gehele feest of evenement. Bezoekers kunnen vroegtijdig naar huis gaan of kunnen, in het ergste geval, ziek worden. Wilt u dergelijke situaties voorkomen? Dan is het belangrijk dat u beschikt over de juiste apparatuur. Bij ons kunt u terecht bij biertap verhuur, keukenapparatuur verhuur en koelapparatuur verhuur. Horeca J&P is het meest complete adres voor verhuur horeca in Drenthe.

Verhuur horecavoorzieningen

Meubilair, apparatuur en wagens geregeld? Dan is het feest bijna compleet. Echter, wordt het evenement in de buitenlucht gehouden en zijn de weersverwachtingen niet helemaal stabiel? Horeca J&P is hét adres voor alle soorten horecaverhuur in Drenthe. Daarom kunt u ook bij ons terecht voor grotere feesttenten. Van grote feesttenten tot kleinere Pagodetenten, wij verhuren tenten voor elk evenement. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor toiletvoorziening. Wilt u een evenemententent of feesttent huren of bent u op zoek naar toiletvoorziening te huur? Horeca J&P biedt het complete pakket verhuur horeca in Drenthe.

Horeca apparatuur huren in Drenthe

Wagen horecaverhuur in Drenthe

Feesten of evenementen in de buitenlucht vragen om bijzondere voorzieningen. Omdat er in de buitenlucht niet altijd een bar of keuken aanwezig is, moet het eten en drinken op een andere manier verzorgd worden. Gelukkig is daar een oplossing voor. De horecawagens van Horeca J&P zorgen ervoor dat bezoekers ook in de buitenlucht voorzien worden van een hapje en een drankje. Wilt u een horecawagen huren? U kunt bij ons terecht voor snackwagen verhuur, biertapwagen verhuur en koelwagen verhuur. Liever een eigen koelwagen kopen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Organiseer uw complete feest met Horeca J&P

Uw complete feest organiseert u met Horeca J&P. Van bier- en wijnbekers tot porselein en glaswerk verhuur, wij zorgen er samen met u voor dat uw evenement of feest tot in de puntjes geregeld is. Wilt u een aantal bijzondere objecten aan uw feest toevoegen, om het thema kracht bij te zetten? U kunt ook bij ons terecht voor de verhuur van unieke objecten. Organiseert u een evenement in Drenthe, bent u op zoek naar horeca verhuur in Drenthe en bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!


Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties