Koffie en thee

Van een kopje koffie of thee een belevenis maken dat is wat Horeca J&P graag wil. Daarom leveren wij alles voor koffie en thee. Van koffie- en pompkannen tot aan servies. Horeca J&P heeft een ruim assortiment koffie- en theeapparatuur. Wanneer u uw klanten of personeel een goede kop koffie of een lekkere kop thee wilt aanbieden, dan zit u goed bij Horeca J&P.

Horeca J&P, uw partner in koffie en thee

Horeca J&P levert sinds aan grootverbruikers maar ook aan particulieren. Net als onze merken zijn wij onderscheidend door onze betrokkenheid bij onze klanten. Wanneer u overweegt een professionele koffiemachine voor uw horecabedrijf aan te schaffen, willen wij u graag bijstaan met deskundig advies. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in dit vakgebied en veel kennis die wij graag met onze klanten delen.

Koffie en thee in de horeca

Bij ons kunt u terecht voor vrijwel alles op het gebied van koffie en thee. Neem onze professionele horecakoffiemachines. Wij leveren alleen de beste merken. Bent u geïnteresseerd in een koffiemachine voor uw horeca? Maak dan een afspraak en bezoek onze showroom in Hoogeveen. Natuurlijk leveren wij ook koffiemolens, afkloplades en hebben wij een compleet assortiment aan barista producten. Bent u benieuwd naar ons aanbod, kijk dan gerust rond in onze webwinkel. 24 uur per dag kunt u daar terecht, hier kunt u al onze producten bekijken en vergelijken. Staat het product wat u wenst niet tussen ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen alle producten altijd voor u bestellen tegen een vaste lage prijs.

Wilt u koffie en thee producten kopen

Professionele koffie en theeproducten, bij Horeca J&P vindt u ze allemaal. Al onze producten zijn gemaakt voor intensief gebruik voor in uw hotel, restaurant, kantine en café. Horeca J&P is specialist op dit gebied. Wij weten het belang van duurzame producten. Allen gemaakt van hoogwaardig materialen en hebben daardoor een lange levensduur. Wij adviseren onze klanten vakkundig en helpen wij bij het maken van de juiste keuze. Van Horeca J&P mag u te allen tijde maatwerk verwachten!

Bestel eenvoudig online

Heeft u producten in onze groothandel gevonden die perfect passen bij uw onderneming in de horeca? Dan bestelt u de gewenste producten heel eenvoudig online. U plaatst het product in uw winkelwagen, vult uw bestelgegevens in en plaatst de bestelling. U bent 24 uur per dag welkom in onze webwinkel, hier kunt u al onze producten bekijken en vergelijken. U kunt zowel eenvoudig bestellen en betalen.

Heeft u vragen, laat het ons weten

Voor vragen over ons assortiment en/of onze dienstverlening staat ons team altijd voor uw klaar. U kunt contacten door ons te bellen of door ons te e-mailen. Onder werktijden (9.00 tot 16.30) kunt u ons bereiken op 0528-820100 of e-mailen via info@horecajenp.nl. U kunt onze producten altijd komen bekijken in onze vestiging in Hoogeveen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties