Gamko shop

Gamko is een merknaam wat voornamelijk bekend is vanwege hun horeca koelapparatuur. Gamko is een begrip en bekend voorkomen in de horecawereld. Wij van Horeca J&P hebben ruim aanbod van zowel nieuwe als gebruikte Gamko horeca apparatuur. Alle gebruikte Gamko horeca apparatuur die wij innemen wordt zorgvuldig door ons nagekeken en doorgemeten alvorens wij deze aanbieden aan onze klanten. Onze occasion horeca apparatuur is wellicht interessant voor de startende ondernemer en voor iedereen die graag duurzame en degelijke horeca apparatuur wenst maar daar niet de hoofdprijs voor wil betalen.

Gamko horeca apparatuur kopen?

Gamko is marktleider in horeca koelapparatuur en onderscheid zich in geval van fustenkoeling door te werken met duurzame energiezuinige motoren. De fustenkoelingen zijn voorzien van degelijk hang- en sluitwerk met dikke deuren. Hierdoor sluiten ook de oudere fustenkoelkasten alsof ze nieuw zijn. Neem in acht dat een goed sluitende fustenkoelkast gemakkelijker op temperatuur blijft. Om dit te bereiken heeft de koeling weinig energie nodig . Wat zich weer uitbetaald in een lagere energierekening. Van staande- en liggende bierkoelers tot MAXIGLASS flessenkoelingen. Zowel nieuw als gebruikt. Als Gamko het heeft gemaakt of momenteel produceert, dan kunnen wij het leveren. Gamko horeca apparatuur kopen? Dan bent u bij Horeca J&P aan het juiste adres.

Laagste prijs garantie

Bij Horeca J&P werken we altijd met een vaste scherpe prijs, wij noemen dit de laagste prijs garantie. Bent u nieuwsgierig naar onze service en bent u benieuwd naar ons aanbod? Bezoek dan onze webwinkel en kijk daar rustig rond of kom langs bij onze showroom in Hoogeveen. Laat u adviseren tijdens uw zoektocht naar professionele horeca koelapparatuur. Bij ons werkt ervaren, professioneel en klantvriendelijk personeel. Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Dat kan via de website, via onze e-mail of via de telefoon. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Wij denken altijd graag met u mee.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties