Mobiele bar

Een mobiele bar is uitermate geschikt om te gebruiken voor een feest of evenement. Als er veel mensen komen is er vaak behoefte aan extra tappunten om iedereen van een drankje te kunnen voorzien. Een mobiele bar kan dan uitkomst bieden. Ook als in uw horecagelegenheid tijdens bepaalde seizoenen er extra ruimte beschikbaar komt voor de uitgifte van dranken, bijvoorbeeld op een zomers terras of een binnentuin, kan een verrijdbare tapinstallatie een prima uitkomst bieden. Het fijne van een mobiele bar is natuurlijk de verplaatsbaarheid, hierdoor kunt u zelf kiezen waar het beste punt voor bijvoorbeeld een extra biertap is.

Verrijdbare uitklapbare biertap

Verrijdbare uitklapbare biertap

€ 4.250,00

Frame mobiele bar

Frame mobiele bar

€ 2.500,00

Partypomp bajonet

Partypomp bajonet

€ 150,00

Partypomp schuif

Partypomp schuif

€ 150,00

Mobiele houten voorzetbar

Mobiele houten voorzetbar

€ 475,00

5 artikel(en)

Een mobiele bar voor intensief gebruik

Het voordeel van een mobiele bar is dat deze intensief gebruikt kan worden. In tegenstelling tot een tafeltap kan een mobiele tap tot wel 164 liter per uur tappen. Zo kunt u zorgeloos genieten en lekker doortappen tijdens een bijzondere gelegenheid. Met een mobiele bar tovert u iedere ruimte om tot een mooie plek waar gemakkelijk een receptie, borrel of feestje gegeven kan worden. Bij J&P kunt u de mobiele bar helemaal aanvullen met verschillende accessoires totdat hij volledig aan uw wensen en voorkeuren voldoet.

Een mobiele bar, een biertap of andere horecaproducten?

J&P heeft een ruim assortiment als het gaat om alles wat met een bar te maken heeft. Of het nu gaat om biertap onderdelen, fustenkoelkasten, biertapreiniging of andere bier gerelateerde producten, u vindt het allemaal bij J&P voor een scherpe prijs en met een snelle levering. Ook als het gaat om spoelkranen voor de mobiele bar om te zorgen dat u een schoon en fris glas bier kunt serveren kunt u bij J&P terecht.

Een professioneel advies en een uitgebreid aanbod

Mobiele bars zijn er voor de grote en kleine gelegenheden. Onze deskundige medewerkers kunnen u eventueel adviseren over de verschillende mogelijkheden en samen met u bepalen welke optie voor uw mobiele bar de beste is. Daarnaast heeft J&P een eigen bier technische dienst waarmee we onze klanten kunnen adviseren en ondersteunen. Moet er een professionele tapinstallatie worden geplaatst? Of heeft u andere specifieke vragen? Ga gerust eens langs in de vestiging in Hoogeveen of neem vrijblijvend contact met ons op. Heeft u al een mobiele bar, een biertap of iets anders uitgezocht op onze website? 90% van de producten is op voorraad en u kunt veilig betalen met iDEAL. Neem gewoon eens vrijblijvend een kijkje in onze webshop en laat u verrassen door het uitgebreide aanbod.

Contact

Voor vragen betreffende ons assortiment en/of onze dienstverlening staat ons team met professionals altijd voor uw klaar. U kunt ons contacten door ons te bellen of door ons te e-mailen. Onder werktijden (9.00 tot 16.30) kunt u ons bereiken op 0528-820100 of e-mailen via info@horecajenp.nl. U kunt al onze producten altijd komen bekijken in onze vestiging in Hoogeveen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties