Horeca vaatwassers

Horeca J&P heeft professionele horecavaatwassers, accessoires en alle bijbehorende materialen. Hebben wij een bepaald merk of model niet op voorraad? Dan kunnen wij de gewenste horecavaatwasser voor u bestellen. Horecavaatwassers zijn er in verschillende uitvoeringen, allen met andere kwalificaties en producteigenschappen.  Lees onder ons aanbod verder voor tekst en uitleg over de verschillende types en de werkingen.

GastroM vaatwasser 230V

GastroM vaatwasser 230V

€ 1.486,65

GastroM glazenspoelmachine

GastroM glazenspoelmachine

€ 1.529,15

GastroM Vaatwasser

GastroM Vaatwasser

€ 1.911,65

GastroM vaatwasser 400 volt

GastroM vaatwasser 400 volt

€ 1.996,65

Gastro-M doorschuif vaatwasser

Gastro-M doorschuif vaatwasser

€ 3.229,15

Vaatwaskorf wagen VOGUE

Vaatwaskorf wagen VOGUE

€ 70,15

Glazenkorven

Glazenkorven

€ 22,50

Glazenkorf opzetrand

Glazenkorf opzetrand

€ 15,30

Vogue vaatwaskorf universeel

Vaatwaskorf

€ 18,45

11 artikel(en)

Uit welke horecavaatwassers kunt u kiezen?

Zo hebben wij glazenspoelmachnies. Deze machine is puur en alleen bedoeld om glazen te spoelen. De watertoevoer- en afvalwaterafvoerkanalen zijn zodanig ontworpen dat deze machine niet voor andere doeleinden kan worden gebruikt. De voorlader wasmachine kunt u gebruiken om glazen, kopjes en schotels, borden, schalen en kleine pannen mee te wassen. Deze machine is anders dan de glazenspoelmachine. De naspoeling van de voorlader wasmachine is op 82⁰. Daarnaast is de waspomp veel krachtiger en zijn de was- en naspoelarmen groter. Kortom, de voorlader wasmachine is een stap hoger en completer in functies dan de glazenspoelmachine. De doorschuifvaatwasser zijn er vanaf basis versies tot aan rijk uitgeruste versies met warmte terugwinning en condens vernietiging. De grootste uitvoering van horecavaatwassers is de vaatwasser XL. Deze kan alle pannen, potten en zelfs gereedschap wassen.

Professionele horecavaatwassers kopen?

Dan bent u bij Horeca J&P aan het goede adres. Professionele horecavaatwassers zijn er in alle soorten en maten. Van klein tot groot, van uitgebreide programmeerbare vaatwassers tot simpele spoelers. Met of zonder extra functies, het kan allemaal. Ben u op zoek naar een professionele horecavaatwasser, dan bent u bij Horeca J&P aan het juiste adres.

Ruim aanbod aan professionele horeca vaatwassers

Horeca J&P heeft professionele horecavaatwassers en kan alle gewenste modellen die niet op de site staan aanbieden tegen een scherpe prijs. Bezoek onze webwinkel of showroom en laat u adviseren tijdens uw zoektocht. Twijfelt u over welk merk of model past bij u vraag? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag met het vinden van de ideale horecavaatwasser voor elke onderneming of gelegenheid. Graag tot ziens bij Horeca J&P. In onze showroom, in onze webwinkel, via e-mail of telefonisch.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties