Horeca apparatuur

Professionele horeca apparatuur vormt de basis van uw horeca onderneming. Voor elke horeca gelegenheid heeft u ruime keuze uit ons assortiment. De beste is apparatuur is namelijk te vinden in onze webshop! Wij hebben een groot deel van ons assortiment op voorraad. U kunt denken aan keukenbenodigdheden, koelapparatuur, vriesapparatuur, kookapparatuur, koffiemachines en vaatwassers. Ook hebben wij verschillende soorten apparatuur in onze showroom in Hoogeveen.

Horeca apparatuur bekijken in onze showroom

Inspiratie opdoen voor horeca apparatuur in onze showroom? Kom gerust langs bij onze vestiging in Hoogeveen! Hier heeft u de mogelijkheid om een deel van ons assortiment te komen bezichtigen. Als u een goede indruk wilt krijgen van de mogelijkheden voor uw horeca onderneming dan bent u van harte welkom bij Horeca J&P. Indien u interesse heeft in een specifiek product, dan raden we aan om eerst even contact op te nemen. Zo kunnen wij aangeven of het product voorradig is en weet u zeker dat u het gewenste product kunt bekijken.

Goedkope horeca apparatuur van topkwaliteit

Onze horeca producten zijn standaard scherp geprijsd. Zo hebben wij voor ieder segment een passend product met de juiste prijsklasse. Wij leveren vrijwel alle producten dat een horecabedrijf nodig heeft van professionele kwaliteit. De werkzaamheden binnen een onderneming verlopen een stuk soepeler met de juiste horeca apparatuur. Zo kan een operationeel horecabedrijf optimaal functioneren. Ook particulieren die opzoek zijn naar hoge kwaliteit apparatuur zijn bij ons van harte welkom.

Horeca apparatuur kopen met garantie

Op een groot deel van de horeca apparatuur uit ons assortiment zit standaard 2 jaar garantie. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken voor eventuele defecten die mogelijk ontstaan. Uiteraard bestaan onze producten uit hoogwaardige materialen. Hierdoor bent u verzekerd van een lange levensduur van de producten. Mocht er toch iets fout gaan dan zullen wij er alles aan doen om dit zo snel mogelijk op te lossen! Onze medewerkers staan voor u klaar.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties