Mancave

Inspiratie nodig voor een mancave? Wij hebben een groot assortiment met artikelen die je kunt plaatsen in een mancave. Het wordt vaak gezien als een plek in huis (of ergens anders) waar mannen hun ‘eigen ding’ kunnen doen. Populaire artikelen die hierin geplaatst worden zijn onder o.a. biertaps, pubborden, decoratie items en andere producten. Daarnaast is het vaak een leuke optie om een tapinstallatie of tafeltap te plaatsen. Wij hebben diverse mancave artikelen om voldoende inspiratie op te doen!

Heineken Blade biertap

Beursmodel: Heineken Blade Biertap

€ 275,00

Texels speciaalbier barmat

Texels speciaalbier barmat

€ 16,53

Mobiele houten voorzetbar

Mobiele houten voorzetbar

€ 475,00

Fireman shot Dispenser - 2 flessen

Fireman shot Dispenser - 2 flessen

€ 375,00

Utopia shotglazen 6cl 12 stuks

Utopia shotglazen 6cl 12 stuks

€ 22,95

Olympia shotglazen 4cl 12 stuks

Olympia shotglazen 4cl 12 stuks

€ 4,50

Emaille reclamebord: Harley Bar

Emaille reclamebord: Harley Bar

€ 59,92

Emaille reclamebord: Verlof B

Emaille reclamebord: Verlof B

€ 64,05

1 - 24 van 57

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Mancave bar

Horeca J&P is gespecialiseerd in het plaatsen van een bar in jouw mancave. Ook behoren tapinstallaties en biertaps hierbij tot de mogelijkheden. Horeca J&P kan een bar volledig laten plaatsen in jouw eigen stijl. Wij hebben standaard modellen op voorraad, maar kunnen ook wensen op maat laten maken. Heb jij een foto van een specifiek model? Stuur deze gerust door, dan kunnen wij kijken naar de mogelijkheden. Wij hebben een eigen bier technische dienst die voor u klaarstaat!

Mancave ideeën

Om leuke ideeën op te doen voor een mancave hebben wij een aantal categorieën gesorteerd. Zo kun je zelf eenvoudig bekijken welke producten passen in jouw favoriete plek. Een mancave kan in verschillende ruimtes worden gebouwd. Zo kiest de één voor een oude ruimte op zolder en de ander voor een oude garage achter het huis. Sommige mannen bouwen zelfs een hele thuiskroeg waarin zij lekker kunnen genieten van een vers getapt biertje. Wij hebben alles in huis om jouw mancave tot een gave plek te bouwen!

Mancave inrichting en artikelen kopen

Heb je hulp of advies nog bij het kopen van mancave artikelen? Dan staat Horeca J&P voor je klaar. Wij adviseren je graag bij alle items die je kunt vinden uit ons assortiment en kunnen de gehele inrichting van jouw mancave verzorgen. Wij kunnen zelfs complete tapinstallaties laten plaatsen in jouw eigen stijl of een glasdeurkoelkast laten bedrukken met jouw eigen logo. Als je opzoek bent naar specifieke mancave accessoires dan kun je gerust contact met ons opnemen. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Contact

Voor vragen betreffende ons assortiment en/of onze dienstverlening staat ons team met professionals altijd voor uw klaar. U kunt ons contacten door ons te bellen of door ons te e-mailen. Onder werktijden (9.00 tot 16.30) kunt u ons bereiken op 0528-820100 of e-mailen via info@horecajenp.nl. U kunt al onze producten altijd komen bekijken in onze vestiging in Hoogeveen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties