Occasions

Wij hebben in ons assortiment veel verschillende producten. Wij bieden praktisch in alle categorieën occasionproducten aan. Wij besteden veel tijd en energie aan het vinden van deze. Wij maken een selectie alvorens wij deze aanbieden. Wij selecteren voor onze klanten altijd de mooiste occasions. Producten welke elektronica bevatten controleren wij op juiste werking en op veiligheid. Neem gerust een kijkje in onze webwinkel.

Wilt u occasions kopen?

Ben u op zoek naar occasionproducten en wilt u deze kopen? Dan bent u bij Horeca J&P aan het juiste adres. Wij zijn elke dag bezig om voor u de beste, mooiste en de meest bijzondere items te vinden. Hiervoor rijden wij door heel Nederland. Eenmaal gevonden halen we deze op en brengen wij ze naar onze showroom in Hoogveen. Daar verrichten wij, indien nodig, herstelwerkzaamheden en plaatsen we deze producten op onze website. Zodat u via onze webwinkel deze producten meteen kunt zien en kunt bestellen.

Wat bieden wij aan

In ons assortiment, onder andere: complete bars, bierkoelers, café decoraties, complete tapinstallaties, fietsenrekken, fustenkoelers, divers klein materiaal, koffiemachines, kookapparatuur, magazijnopruiming, divers meubilair, diverse RVS producten, spoel- en tapladen, snijmachines, tapkranen en tapzuilen, vaatwasmachines en verlichting. Staat het product wat u zoekt niet tussen ons aanbod? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen altijd voor u op zoek naar het product wat u wenst. Wij zullen ons best doen deze voor u zo snel mogelijk te vinden. U kunt ons contacten via onze website, via e-mail en u kunt ons altijd bellen. Langskomen mag ook. U bent altijd van harte welkom om onze producten te bekijken in onze showroom in Hoogeveen.

Laagste prijs garantie

Bij ons geldt altijd een scherpe lage prijs, ook wel: de laagste prijs garantie.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties