Occasions

Bij Horeca J&P besteden wij zorgvuldigheid en energie aan het vinden en aanbieden van onze occasions. Binnen praktisch alle categorieën bieden wij occasion producten aan. Wij maken een uitvoerige selectie van een grote diversiteit aan producten, al dan niet nodig verrichten wij herstelwerkzaamheden alvorens wij de producten aanbieden.  Sommige dingen zijn mooi zoals ze zijn en sommigen hebben een beetje liefde nodig.

Waar vinden wij deze occasions?

Voor het vinden van deze occasions moeten wij goed zoeken maar vooral: weten waar wij moeten kijken. Dagelijks begeven wij ons op de weg. Wij rijden door heel Nederland, op jacht naar mooie occasions. Geen afstand is voor ons te gek, en daar zou u ons eigenlijk voor moeten bedanken aangezien u daarom deze grote afstanden niet hoeft af te leggen. Nu hoeven wij er natuurlijk geen bedankje voor aangezien het ons werk is en wij, als bedrijf, hierop zijn ingesteld en over de juiste middelen beschikken om dit te verwezenlijken. Kortom, wij zijn elke dag hard bezig om voor u de beste, de mooiste en de meest bijzondere occasions te vinden. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Bezoek dan onze webwinkel of showroom en laat u verbazen over ons aanbod.

Wat bieden wij aan

Onder de noemer ‘’occasions” bieden wij onder andere aan: complete bars, bierkoelers, café decoraties, complete tapinstallaties, fietsenrekken, fustenkoelers, divers klein materiaal, koffiemachines, kookapparatuur, magazijnopruiming, divers meubilair, Diverse RVS producten, spoel- en tapladen, snijmachines, tapkranen en tapzuilen, vaatwasmachines en natuurlijk prachtige verlichting.

Laagste prijs garantie

Bij ons geldt altijd de laagste prijs garantie. Graag tot ziens bij Horeca J&P, in onze showroom, onze webwinkel, via de mail of telefonisch.

Horeca J&P tot uw dienst!

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:30
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties