Bier

Wij garanderen de beste prijs-kwaliteitverhouding! Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een groothandel voor een fust(en) bier? Naar ieder zijn wens, een heerlijke smaak en een altijd scherpe prijs! Als ondernemer heeft u dagelijks te maken met snel veranderende wensen van uw gasten. Hoe speelt u hierop in? Waar liggen voor u de grootste kansen? Bij Horeca J&P ondersteunen wij onze klanten met meer dan 25 jaar ervaring. Wij gebruiken onze markt- en productkennis om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wilt u klant worden? Bezoek onze webwinkel en bestel eenvoudig online of kom langs in onze showroom in Hoogeveen.

In deze categorie

Bij Horeca J&P vindt u de meest uiteenlopende producten. In deze categorie, producten die deel uitmaken van Bier: Dranken, Fusten Bier, Kratten Bier, Bier- en Wijnbekers en Biertap verhuur. We hebben de indeling in onze webwinkel zodanig gemaakt dat u ondanks het grote aantal producten, toch snel zult vinden waarnaar u op zoek bent.

Onze dranken

In ons bierassortiment: Vorsten Pils, LahnSteiner, Krombacher, Heineken, Hertog Jan, Grolsch, Amstel, Jupiler, Guinness, Stauder Radler, Paulaner en Paulaner Münchner Hell. Alle merken frisdrank (dranken) en heerlijke mixdrankjes zoals Passoa Jus en Sinas Berenburg.

Bier en accessoires kopen bij Horeca J&P

Wij proberen als horeca handelsonderneming onze klanten altijd van de beste spullen te voorzien. Dat geldt ook voor de producten in deze categorie. Uw voordeel is dat u van de laagste prijs geniet en dat u de bestelling snel in huis heeft. U bent van harte welkom om 24 uur per dag te winkelen in onze online omgeving (webwinkel) daarnaast bent u van harte welkom om onze producten te komen bekijken in onze showroom in Hoogeveen. Staat het door u gewenste product niet tussen ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op, wij kunnen alle merken en modellen altijd voor u bestellen. Dit doen wij altijd met de best mogelijke prijs.

Contact

Voor vragen betreffende ons assortiment en/of onze dienstverlening staat ons team met professionals altijd voor uw klaar. U kunt ons contacten door ons te bellen of door ons te e-mailen. Onder werktijden (9.00 tot 16.30) kunt u ons bereiken op 0528-820100 of e-mailen via info@horecajenp.nl. U kunt al onze producten altijd komen bekijken in onze vestiging in Hoogeveen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties