Barbouw

Wij produceren en leveren diverse bars voor zowel privé als zakelijk gebruik. U kunt een bar overal plaatsen waar u wenst. Bijvoorbeeld in uw woning, tuinhuis, kantine, hotel, café of restaurant.


Onze bars zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Wilt u een standaard bar kopen of wenst u een op maat gemaakte bar? Wij hebben in onze showroom en webwinkel voor u opgesteld diverse nieuw- en gebruikte bars. Laat u verassen door ons aanbod. Neem contact op via onze website, stuur ons een e-mail, contact ons via de telefoon of bezoek ons.

Nikkies bar

Barbouw kopen?

Wilt u een bar kopen of bent u op zoek naar een bedrijf wat gespecialiseerd is en het bouwen van complete bars. Of heeft u altijd al graag uw eigen bar willen hebben? Dan bent u bij Horeca J&P aan het juiste adres. In onze showroom in Hoogeveen hebben wij altijd meerdere nieuwe- en gebruikte bars tentoongesteld. Hier verwelkomen wij u graag. Laat u adviseren door ons ervaren en professioneel team. Wat u natuurlijk ook kunt doen is ons een e-mail sturen of ons contacten via de telefoon.

Jack Daniels mancave - Horeca J&P

Advies op maat

Samen met u stellen wij voor u de perfecte bar samen. Van het opmeten, inventaris maken van alle benodigde apparatuur, tot deze bestellen. Wij voorzien u in alles bij uw aankoop van een nieuwe bar. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod en bent u benieuwd naar onze service? Wij voorzien onze klanten van kundig en duidelijk advies. Van uitzoeken tot installeren. Horeca J&P is de perfecte partner om dit samen mee te ondernemen.

Bar Peaky Blinders - Horeca J&P

Laagste prijs garantie

Bij ons geldt altijd de laagste prijs garantie. Wij ontvangen u graag in onze showroom en heten u van harte welkom in onze webwinkel. Contacten kan en mag altijd zoals u wenst, via de mail maar ook telefonisch staan wij u graag te woord.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties