Kinderstoelen

U kunt al onze kinderstoelen eenvoudig online bekijken, vergelijken en bestellen. Wij hebben een grote collectie, zowel voor thuis of op de zaak. Kom met ons in contact, wij denken graag met u mee en maken uw ideeën waar. Benader ons voor meer informatie over onze producten en onze altijd scherpe prijzen.

Actie!

Kinderstoel horeca

Kinderstoel

€ 109,00 € 85,00
Kinderstoel beuken

Kinderstoel beuken

€ 67,45

Bolero kinderstoel antiek wit

Bolero kinderstoel antiek wit

€ 62,05

3 artikel(en)

Wilt u een kinderstoel kopen?

Wilt u een kinderstoel kopen? Dan bent u bij Horeca J&P aan het juiste adres. Wij beschikken over een eigen collectie aan kinderstoelen. Kijk gerust rond in onze webwinkel en vergelijk daar onze producten. Kunt u het product wat u wenst niet vinden in ons aanbod? Laat het ons weten. Wij kunnen alle merken en modellen (alle producten) altijd voor u bestellen.

Hebben wij een actie?

Vaak hebben wij acties op één of meerdere van onze producten. Dan zijn onze toch al scherp geprijsde producten nog verder afgeprijsd. Wacht dan niet te lang en contact ons met eventuele vragen over deze aanbieding. Dit kan via onze website, e-mail of telefonisch. Via deze wegen staan wij u altijd graag bij met informatie en professioneel advies.

Laagste prijs garantie

Horeca J&P werk met een vaste scherpe prijs, ook wel de laagste prijs garantie. Ziet u een product wat past bij u wensen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Benader ons gerust, wij staan u graag te woord. Daarnaast bent u altijd van harte welkom om langs te komen in onze showroom in Hoogveen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties