Tapkranen & tapzuilen

Horeca J&P levert diverse tapkranen en tapzuilen. Wij hebben zowel nieuwe tapzuilen en tapkranen als antieke tapzuilen en tapkranen in ons assortiment. Van enkele kranen tot wel vier aaneengesloten. Voor elke bar een passende tapkraan of tapzuil. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze antieke tapkranen of tapzuilen dan hebben wij een aantal prachtige  porseleinen tapkranen en tapzuilen op voorraad. Geef uw bar of horecaonderneming een klassieke uitstraling met één van onze porseleinen tapkranen en tapzuilen. Geef u bar of horecaonderneming een tijdloze moderne en strakke uitstraling door één van onze nieuwe tapkranen en tapzuilen te installeren.

Tapkraan of tapzuil kopen?

Wilt u een professionele tapkraan of tapzuil kopen? Dan bent u bij Horeca J&P aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment van tapkranen en tapzuilen. U kunt onze tapkranen en tapzuilen  vinden online in onze webwinkel. Als u deze graag een keer wilt bekijken dan staan deze opgesteld in onze showroom in Hoogeveen. Wees van harte welkom om de tapkranen en tapzuilen persoonlijk in onze showroom te bekijken. Kom langs en maak kennis met onze gastvrijheid. Bepaal zelf in hoeverre u ons klantgericht acht en in welke mate u ons als klantvriendelijk ervaart. 

Laagste prijs garantie

Bij ons geldt altijd een scherpe lage prijs. Ook wel de laagste prijs garantie genoemd. Heeft u interesse in onze tapkranen en tapzuilen? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee. Ons team bestaat uit ervaren professionals, wilt u gebruik maken van onze kennis en expertise? Bezoek dan onze webwinkel en kijk rustig rond. Wat ook kan en wat natuurlijk altijd mag is langskomen in onze showroom in Hoogeveen. Laat u adviseren tijdens uw zoektocht. Neem gerust en altijd geheel vrijblijvend contact met ons op. Dat kan via e-mail, telefoon of kom persoonlijk langs om kennis te maken. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties