Kookapparatuur

Horeca J&P heeft een groot aanbod aan kookapparatuur. Wij leveren een grote diversiteit aan modellen en hebben een grote uiteenlopende voorraad. Hebben wij bepaalde merken of modellen niet op voorraad? Dan kunnen wij het product altijd voor u bestellen. U mag ervan uitgaan dat wij als horeca handelsonderneming een hoog kwaliteitsoogmerk handhaven en tevreden klanten voor ons een vast doel is die wij altijd nastreven. 

Duurzaamheid in de horeca

Duurzaam ondernemen in de horeca wordt steeds belangrijker. Er zijn talloze manieren om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Een duurzame organisatie begint bij een juiste investering in degelijke en duurzame apparatuur. In ons assortiment begeven zich een grote diversiteit van verschillende professionele horeca apparatuur. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons assortiment en bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar professionele horeca apparatuur? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons altijd bellen of  e-mailen via onze website. Wij staan u zowel telefonisch als per mail graag te woord. Kunnen wij u hierin adviseren met uw aankoop en helpen bij het maken van de juiste keuze? Dan bent u bij Horeca J&P aan het juiste adres.

Keurmerk en service

Koopapparatuur, gericht op horeca moet te allen tijde voldoen aan huidige keurmerken (EKO). Alle producten die Horeca J&P levert voldoet aan deze keurmerken. Ook hierin streven wij samen met u naar een veilige werkomgeving. Veilig gekeurde producten wat voldoet aan alle keurmerken is onderdeel van onze service.

Wilt u professioneel horeca kookapparatuur kopen?

Horeca J&P heeft een groot assortiment en alle bijbehorende accessoires. U kunt altijd shoppen in onze online omgeving via onze webshop. Daarnaast kunt u ons bezoeken om een kijkje te nemen in onze showroom nabij de snelweg op het industriegebied in Hoogeveen. Graag tot ziens bij Horeca J&P.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties