Bier- en wijnbekers

Horeca J&P levert naast een grote diversiteit aan overheerlijke biersoorten ook veel verschillende bier- en wijnbekers. Zeer geschikt om allerlei verschillende soorten dranken uit te consumeren. De tijd dat drinken alleen werd geconsumeerd in glazenbekers is toch echt allang voorbij. Steeds vaker zien wij horecaondernemingen in geval van evenementen overstappen op plasticdrinkbekers. Door stevige uitvoeringen en vanwege een grote functionaliteit zijn bepaalde plasticdrinkbekers gemakkelijk meerdere keren te gebruiken. Daarnaast is bij ieder evenement veiligheid een belangrijk aspect voor zowel degenen die het evenement huisvesten als voor alle bezoekers. Wij snappen dat voor ieder evenement en voor elk feestje er andere wensen zijn op dit gebied. Daarom hebben wij een groot assortiment van zeer geschikte drinkbekers voor iedere gelegenheid.

Doos plastic bierbekers

Doos plastic bierbekers

€ 41,32

Draagtrays

Draagtrays

€ 7,02

Bierbekers Heineken

Bierbekers Heineken

Neem contact op voor de prijs.

Bier pitcher 1,8L

Bier pitcher 1,8L

€ 6,30

4 artikel(en)

Een  greep uit ons assortiment

Horeca J&P levert dozen plastic bier- en wijnbekers, uitermate geschikt voor uw evenementen. Wij leveren ook draagtrays om gemakkelijk meerdere consumpties te dragen. Voor de liefhebbers hebben wij merkbekers van Heineken en Amstel. Voor meerdere consumpties tegelijk dragen leveren wij ook een kartonnen meter bier. Wij leveren ook polypropyleen bierpullen van 0.5L en grote bierbekers van 0.5L. Staat de gewenste bier- of wijnbeker niet tussen ons aanbod op onze webwinkel? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan zoeken we samen naar de perfecte oplossing voor uw onderneming of voor uw evenement.

Bier- en wijnbekers kopen?

Wilt u bier- of wijnbekers kopen? Horeca J&P heeft voor ieder evenement en voor iedere onderneming de perfecte beker. Zoals u van ons gewend bent bieden wij deze bier- en wijnbekers aan voor een scherpe en lage prijs. Vandaar dat wij aan de afspraak refereren door het een laagste prijs garantie te noemen. Komt er binnenkort of op lange termijn een evenement aan en bent u opzoek naar passende bier- en wijnbekers tegen een scherpe lage prijs? Bezoek dan onze webwinkel of kom langs in onze showroom en laat u adviseren tijdens uw zoektocht. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze en denken graag met u mee. Graag tot ziens bij Horeca J&P. In onze showroom, webwinkel, via de e-mail of telefonisch.

Contact

Voor vragen betreffende ons assortiment en/of onze dienstverlening staat ons team met professionals altijd voor uw klaar. U kunt ons contacten door ons te bellen of door ons te e-mailen. Onder werktijden (9.00 tot 16.30) kunt u ons bereiken op 0528-820100 of e-mailen via info@horecajenp.nl. U kunt al onze producten altijd komen bekijken in onze vestiging in Hoogeveen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties