Fustenkoelers

Horeca J&P heeft een groot aanbod aan fustenkoelingen (fustenkoelkasten). Wij leveren standaard alle soorten en hebben een grote uiteenlopende voorraad. Hebben wij een bepaald model niet op voorraad? Dan kunnen wij deze altijd voor u bestellen. Een fustenkoelkast is meer dan een standaard kast met koelelementen. Uw bier altijd op de juiste temperatuur en tot vijf weken na aansluiten van een fust houdbaar. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons assortiment en bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Gamko fustenkoeling 1/2-deurs

Gamko fustenkoeling 1/2-deurs

€ 1.459,50

Gamko  fustenkoeling 1-deurs

Gamko fustenkoeling 1-deurs

€ 2.194,50

Gamko fustenkoeling 1,5 Deurs

Gamko fustenkoeling 1,5 Deurs

€ 2.362,50

Gamko fustenkoeling 2-Deurs

Gamko fustenkoeling 2-Deurs

€ 2.504,25

9 artikel(en)

Besparingen

Bespaar energie met een fustenkoeling. Onze koelkasten zijn energiezuinig en daarmee goed voor het milieu. Ze zijn leverbaar met verschillende “groene” motoren. Daarnaast is onnodig bier weggooien omdat het fust na openen niet geheel is geconsumeerd een grote en vooral een onnodige schadepost. Om deze schade te voorkomen kunt u zich hier eenvoudig voor verzekeren door gebruik te maken van een fustenkoelkast. Hierdoor blijft het bier tot vijf weken na aansluiten van het fust houdbaar. U verhoogt het rendement en bespaart grote verliezen.

De voordelen van een fustenkoelkast

Zoals u in de bovenstaande tekst heeft gelezen bespaart u flink door een fustenkoelkast in gebruik te nemen. Het bier is tot maximaal vijf weken na aansluiten van een fust houdbaar. Hiermee verkleind u de kans op onnodig bier weggooien en daarmee krijgt uw evenement of organisatie een duurzaam karakter

Wilt u een fustenkoelkast en kopen?

Horeca J&P heeft een groot assortiment en alle accessoires. Bezoek onze webwinkel of showroom en laat u adviseren tijdens uw zoektocht. Twijfelt u over merk of model? Dan helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze.  Naast het leveren ook een adviserende functie. Horeca J&P staat u van A tot Z bij met professioneel advies uw aankoop.

Contact

Voor vragen betreffende ons assortiment en/of onze dienstverlening staat ons team met professionals altijd voor uw klaar. U kunt ons contacten door ons te bellen of door ons te e-mailen. Onder werktijden (9.00 tot 16.30) kunt u ons bereiken op 0528-820100 of e-mailen via info@horecajenp.nl. U kunt al onze producten altijd komen bekijken in onze vestiging in Hoogeveen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties