Bierkoelers

Om uw gasten van een heerlijk koud biertje te voorzien, hangt dit natuurlijk af van goed werkend apparatuur. U wilt natuurlijk niets liever dan een biertje dat perfect op temperatuur is en blijft. Met onze hoogwaardige bierkoelers van de populaire en betrouwbare merken, bent u altijd verzekerd van een perfect gekoeld biertje van hoge kwaliteit.

 

Onze bierkoelers zijn leverbaar als staand en een liggend model. Tevens worden deze altijd stekkerklaar en met een ingebouwde koelmachine geleverd. Onze hoogwaardige bierkoelers zijn uitgevoerd met een open waterbad en geschikt voor meerdere bierspiralen.

Oprema droogkoeler 60L per uur

Oprema droogkoeler 60L per uur

€ 760,00

Serrco bierkoeler staand 75L/uur

Serrco bierkoeler staand 75L/uur

€ 928,00

11 artikel(en)

Groot assortiment aan bierkoelers

Horeca J&P heeft een ruim assortiment aan bierkoelers. Deze zijn er in verschillende opties te vinden. Het grote verschil tussen een bierkoeler en een fustenkoeling is, dat een fustenkoeling bedoeld is om fusten vooraf voor te koelen en met een bierkoeler, tap je direct een koud biertje uit je fust.

Fustenkoeling

Een fustenkoeling is meer dan een standaard kast met koelelementen. Het is de ideale manier om bier heerlijk gekoeld en perfect op temperatuur uit de tap te laten stromen. Uw bier is altijd op de juiste temperatuur en blijft tot wel vijf weken houdbaar.

Wij hebben een groot aanbod aan fustenkoelingen van o.a. de merken Gamko of Serrco. Wij leveren veel verschillende soorten, zowel nieuw als gebruikt. Kijk gerust in onze webshop en bestel eenvoudig online.

Glasdeurkoelingen

Glasdeurkoelkasten zijn er in 1-deurs, 2-deurs en 3-deurs uitvoeringen. Een glasdeurkoelkast of een displaykoeler is de perfecte en professionele manier om uw producten aan uw gasten te presenteren. Ook zijn onze glasdeurkoelkasten beschikbaar met een mooie opdruk van uw favoriete drankje. Hierdoor krijgt de koeling een nog mooiere en professionele uitstraling.

Bierkoeler eenvoudig online te bestellen

U kunt uw bierkoeler eenvoudig bestellen per mail, telefoon of via onze webshop. Voor een vlotte en snelle afhandeling, kunt u heel eenvoudig bestellen via onze uitgebreide webshop.

Taptechniek

Ook beschikt Horeca J&P over een eigen taptechnische dienst. Heeft u een vraag over een koeling, onderdeel, onderhoud of bent u net even het juiste advies nodig? De tap- en koeltechnische dienst van Horeca J&P staat voor je klaar!

Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Ook voor storingen kunt u bij ons terecht.

Contact

Voor vragen betreffende ons assortiment en/of onze dienstverlening staat ons team met professionals altijd voor uw klaar. U kunt contact opnemen door ons te bellen of door ons te e-mailen. Onder werktijden (9.00 tot 16.30) kunt u ons bereiken op 0528-820100 of via de mail via info@horecajenp.nl. U kunt al onze producten altijd komen bekijken in onze vestiging in Hoogeveen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties