Fustenkoelkasten

Horeca J&P heeft een groot aanbod aan fustenkoelingen. In deze tekst spreken wij van fustenkoelkasten. Wij leveren standaard alle soorten fustenkoelkasten en hebben een grote uiteenlopende voorraad. Hebben wij een bepaald model niet op voorraad? Dan kunnen wij deze altijd voor u bestellen. Een fustenkoelkast is meer dan een standaard kast met koelelementen. Uw bier altijd op de juiste temperatuur en tot vijf weken na aansluiten van een fust houdbaar. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons assortiment en bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Actie!

Serrco fustenkoeling 0,5 deurs SFK-2E

Serrco fustenkoeling 0,5 deurs SFK-2E

€ 1.015,00 € 910,00

Actie!

Serrco fustenkoeling

Serrco fustenkoeling 1 deurs SFK-4E

€ 1.425,00 € 1.280,00

Actie!

Serrco fustenkoeling 2 deurs

Serrco fustenkoeling 2 deurs SFK-8E

€ 1.645,00 € 1.480,00

Actie!

Serrco fustenkoeling 1,5 deurs

Serrco fustenkoeling 1,5 deurs SFK-6E

€ 1.535,00 € 1.380,00

4 artikel(en)

Besparing met een fustenkoelkast

Bespaar energie met een fustenkoeling. Onze fustenkoelingen zijn energiezuinig en dus goed voor het milieu. Ze zijn leverbaar met verschillende “groene” motoren. Daarnaast is onnodig bier weggooien omdat het fust na openen niet geheel is geconsumeerd een grote en vooral een onnodige schadepost. Om deze schade te voorkomen kunt u zich hier eenvoudig voor verzekeren door gebruik te maken van een fustenkoelkast. Hierdoor blijft het bier tot vijf weken na aansluiten van het fust houdbaar. U verhoogt het rendement en bespaart grote verliezen.

Voordelen van een fustenkoelkast

Zoals u in de bovenstaande tekst heeft, of had kunnen lezen bespaart u flink door een fustenkoelkast in gebruik te nemen:

  • Bier langer houdbaar aan de tap. Tot maximaal vijf weken na aansluiting van het fust.
  • Verkleining van het risico wat u loopt om onnodig bier weg te moeten gooien.

Wilt u een fustenkoelkast en kopen?

Bezoek onze webwinkel of showroom en laat u adviseren tijdens uw zoektocht. Twijfelt u over merk of model? Dan helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze. Naast het leveren van professionele fustenkoelkasten hebben wij als horeca groothandel ook een adviserende functie. Horeca J&P staat u van A tot Z bij met professioneel advies uw aankoop. Graag tot ziens bij Horeca J&P.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:30
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties