Kleingoed

Bij Horeca J&P vindt u de meest uiteenlopende producten. In deze categorie producten die nodig zijn voor in de keuken. Zoals barbenodigdheden, bestek, buffet, disposables, koksbenodigdheden, glaswerk, hotelproducten, koffie en thee producten, messen, pannen, patisserieën, porseleinen producten, schoonmaak en EHBO producten, spaarkasten, tabletops en diverse toiletinrichtngen. We hebben de indeling in onze webwinkel zodanig gemaakt dat u ondanks het grote aantal producten, toch snel zult vinden waarnaar u op zoek bent.

Handig voor in de keuken en voor de rest van uw zaak

Bent u op zoek naar artikelen die in de keuken gebruikt worden dan komt u terecht in de subcategorieën pannen, weegschalen, klein keukenmateriaal en klein keukengerei. Het is onmogelijk om hier een opsomming te geven van al de artikelen die u hier aantreft maar het is een compleet aanbod voor de professionele horecakeuken.

Kleingoed en accessoires kopen bij Horeca J&P

Wij proberen als horeca handelsonderneming onze klanten altijd van de beste spullen te voorzien. Dat geldt ook voor de producten in deze categorie. Het gaat om belangrijke producten voor de keuken die belangrijk zijn voor de bereiding van de gerechten. U kunt op elk moment bij ons terecht en uw bestelling eenvoudig plaatsen en betalen. Het voordeel is dat u de laagste prijs geniet en dat u de bestelling snel in huis heeft. U bent van harte welkom om 24 uur per dag te winkelen in onze online omgeving (webwinkel) daarnaast bent u van harte welkom om onze producten te komen bekijken in onze showroom in Hoogeveen. Staat het door u gewenste product niet tussen ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op, wij kunnen alle merken en modellen altijd voor u bestellen. Dit doen wij altijd met de best mogelijke prijs.

Meer dan 25 jaar ervaring!

Horeca J&P heeft meer dan 25 jaar ervaring in het leveren, installeren en onderhouden van allerhande horeca-apparatuur en -meubilair. Van installeren tot onderhouden, onze expertise gaat ver. Zodoende kunnen wij al uw vragen goed beantwoorden. Elke dag staat ons team van vakmensen u graag te woord.

Contact

Voor vragen betreffende ons assortiment en/of onze dienstverlening staat ons team met professionals altijd voor uw klaar. U kunt ons contacten door ons te bellen of door ons te e-mailen. Onder werktijden (9.00 tot 16.30) kunt u ons bereiken op (0528) 820100 of e-mailen via info@horecajenp.nl. U kunt al onze producten altijd komen bekijken in onze vestiging in Hoogeveen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties