Glasdeurvrieskasten

Bij Horeca J&P vind u niet alleen de voordeligste, maar ook de meest vooraanstaande merken van glasdeurenvrieskasten. Glasdeurvrieskasten zijn zoals de naam al zegt horeca vrieskasten met een glazen deur. Door het transparant zijn van de deur weet u altijd wat u in huis hebt. Handig en tijdbesparend!

Polar display vriezer 400L

Polar display vriezer 365L CB921

€ 1.231,65

Polar display vriezer 420L

Polar display vriezer 412L GH506

€ 1.741,65

Polar display vriezer 950L

Polar display vriezer 950L GH507

€ 2.264,40

3 artikel(en)

Energiezuinig en duurzaamheid

Let u bij de aanschaf naast de inhoud ook op een laag energieverbruik? Dan bent u bij Horeca J&P aan het goede adres! Er zijn veel verschillende soorten vrieskasten met glasdeuren, in diverse soorten en maten. Hierdoor is het belangrijk is dat u dé vrieskast aanschaft die aan uw wensen voldoet. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Zo zijn er bijvoorbeeld de traditionele statische koelingen, maar ook de moderne met een geforceerde koeling. Vragen over deze producten? Contact ons! Bij Horeca J&P vindt u de ideale energiezuinige en duurzame vrieskast. 

Wilt u een glasdeurvrieskast kopen?

Wij hebben veel modellen in ons assortiment en tevens ook op voorraad. Hierdoor kunnen wij deze snel leveren. Contact ons en laat u adviseren. Twijfelt u over merk of model? Dan helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze. Bent u op zoek naar een bepaald merk en ziet u deze niet staan tussen ons aanbod? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen alle merken voor u bestellen. Altijd tegen een vaste lage prijs!

Ons contacten

Heeft u vragen over onze producten of dienstverlening en bent u benieuwd of wij daarin iets voor u kunnen betekenen? Ons personeel staat u graag te woord met vakkundig advies.

U kunt ons onder werktijden (9.00 tot 16.30) bereiken op (0528) 820100 of ons e-mailen via info@horecajenp.nl. Daarnaast heten wij u graag welkom in onze showroom in Hoogeveen!

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties