Overig

Bij Horeca J&P kunt u ook terecht voor alle overige horecaproducten. Een uitgebreide en grote categorie. Wellicht is gaat het u opvallen dat er veel mooie producten tussen staan. Wanneer u in onze webwinkel een product selecteert, opent een nieuw venster. In dit venster staat een productomschrijving met daarin alle relevante informatie over het product. Daarnaast staan er foto’s van het product en vermelden wij de prijs. Zowel inclusief btw als exclusief btw. Mocht u meer informatie wensen dan onze omschrijving u geeft? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u het product graag bekijken voor u deze aanschaft of wilt u zich laten adviseren dan bent u altijd van harte welkom in onze showroom op het industriegebied in Hoogeveen. Daar staan onze professionals altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.   

IJsvergruizer

IJsvergruizer

€ 697,50

Hetelucht Bordenwarmkast

Hetelucht Bordenwarmkast

€ 1.705,50

Actie!

Bistro elektrische soepketel 10L

Bistro soepketel / warmhoudketel

€ 84,99 € 70,00
Bordenwarmkasten 30, 60 of 120

Bordenwarmkasten 30, 60 of 120

€ 351,00

Popcorn Machine

Popcorn Machine

€ 505,00

Popcorn Machine

Popcorn Machine

€ 305,00

Plaat dispenser. verwarmd model PDW2

Plaat dispenser. verwarmd model PDW2

€ 1.195,00

8 artikel(en)

Overige horecaproducten kopen?

Wilt u overige horecaproducten kopen? Dan bent u bij Horeca J&P aan het goede adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment van onder andere: citruspersen, ijsbrekers, plaats dispensers, diverse popcornmachines, voorraadrekken, insectenverdelgers, bordenwarmers, warmhoudketels, hete lucht bordenwarmkasten, haringsnijbakken, diverse thermometers, ijsvergruizers en kopjesverwarmers. Kunt u het overige horecaproduct niet vinden in onze webwinkel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen alle overige horeca producten altijd aan u leveren. Contact met ons opnemen hebben wij zo eenvoudig als mogelijk gemaakt voor al onze klanten. Contact met ons opnemen kunt u doen via onze website, een e-mail versturen of ons contacten via de telefoon. Wij staan u graag te woord. Daarnaast bent u altijd van harte welkom in onze showroom. Deze bevindt zich op het industriegebied in Hoogeveen.

Laagste prijs garantie

Alle producten die wij onze klanten aanbieden hebben de laagste prijs. Wij noemen deze afspraak de laagste prijs garantie. Wij ontvangen u graag in onze showroom, en heten u van harte welkom in onze webwinkel. Contacten kan en mag altijd zoals u wenst, via de e-mail of telefonisch staan wij u graag te woord.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties